titkos projekt

2019.02.22. 12:48

Újra összeállhat minden idők egyik legsikeresebb fiúbandája

Úgy tűnik, a Jonas testvérek hat év után rendezni tudták ellentéteiket és elérkezettnek látják az időt az újrakezdésre.

US band Jonas Brothers poses for photographers upon arrival at the 2012 MTV European Music Awards (EMA) at the Festhalle in Frankfurt am Main, central Germany on November 11, 2012. AFP PHOTO / JOHANNES EISELE (Photo by JOHANNES EISELE / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Johannes Eisele

Hat év után újra összeállhat minden idők egyik legsikeresebb fiúbandája, a Jonas Brothers. A The Sun magazin értesülései szerint a fiúk új közös dalokon és egy dokumentumfilmen dolgoznak, ezért utaztak mindannyian Londonba, ott kezdik meg az előkészületeket.

“Ez lesz a zeneipar egyik legnagyobb visszatérése. Nem titok, hogy a vége felé a három testvér között már nem volt megfelelő az összhang, de családról van szó, és az ellentéteiket az elmúlt években sikeresen maguk mögött hagyták” – nyilatkozta a forrás.

A tagok azóta szólókarrierbe kezdtek, Nick és Joe maradt a zenénél, Kevin azonban komoly üzletember lett: egy kommunikációs, egy ingatlan cég, valamint egy táplálkozási és egy videó megosztó applikáció is a nevéhez kötődik. Az elmúlt évek alatt mindannyian felnőttek, rengeteg új tapasztalatot szeretek, és elérkezettnek látják az időt az újrakezdésre.

A banda eredetileg 2005-ben alakult, világszerte pedig 17 millió lemezt adtak el. Az együttes felbomlására 2013-ban került sor, néhány nappal turnéjuk előtt, melyet igy le is mondtak. A testvérek sajtósa akkor azt nyilatkozta, a tagok jövőbeli zenei tervei nem egyeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!