fedezd fel pandorát!

2019.03.30. 12:24

Az AVATAR rendezője üzent a magyaroknak

Az Oscar-díjas amerikai filmrendező köszönti a látogatókat az Andrássy Élményközpontban.

“Helló, Jim Cameron vagyok, és nagyon örülök, hogy bemutathatom Neked az egyik izgalmas projektünket, az Avatar: Fedezd fel Pandorát! kiállítást”

– köszönti a hazai nézőket a filmes világot alapjaiban megújító filmguru, a Terminátor, a Titanc és nem utolsó sorban az AVATAR filmek rendezője.

James Cameron legfontosabb üzenete, hogy „a Pandora csodája szórakoztatva világít rá a filmrajongóknak, az iskolai csoportoknak és a családoknak is, hogy milyen szép, ugyanakkor milyen törékeny a saját bolygónk.”

" />

“A kreativitás és a felfedezés az életem igazi szenvedélye” – mondja a rendező. A játékfilmjeim, az általam vezetett tudományos-fantasztikus expedíciók és az emellett készített dokumentumfilmjeim egyedülálló lehetőségeket jelentettek számomra, hogy szórakoztassak és egyúttal oktassak is” – folytatja, hozzátéve, hogy az Avatar: Fedezd fel Pandorát! kiállítás mindezeket új és izgalmas módon egyesíti magában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!