örök agglegény

2020.02.20. 07:06

Al Pacinót elhagyták

Talán jobb is, hogy a 39 évvel fiatalabb színésznő és a színész kapcsolata nem tartott tovább.

HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - OCTOBER 24: Actor Al Pacino and girlfriend Meital Dohan arrive at the Los Angeles Premiere Of Netflix's 'The Irishman' held at TCL Chinese Theatre IMAX on October 24, 2019 in Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP

Fotó: Image Press Agency

Hiába Hollywood, a hírnév, a pénz és persze a legfontosabb, a szerelem, egy sztárpár számára sem garantált a tündérmese, ha nagy közöttük a korkülönbség.

A 79 éves Al Pacino rá a bizonyíték, aki ismét szingli, ahogy arról a Page Six is beszámolt, a nála 39 évvel fiatalabb kedvese, Meital Dohan ugyanis a napokban elhagyta – írja a hirado.hu.

Az izraeli színésznő szerint Al sem más, mint a többi vele korú férfi, csupán egy idős ember, akit ráadásul fukarnak is nevezett a La’Isha izraeli magazinnak.

“Hiába a szeretetem, sokáig próbáltam tagadni, de ő is csak egy öregember. Emellett pedig, nem is tudom hogy fogalmazhatnám meg finoman, de nem szeret pénzt költeni, csupán virágokat kaptam tőle” – nyilatkozta az exkedves közel kétéves kapcsolatuk után.

Al Pacino és exe, a 39 évvel fiatalabb színésznő, Meital Dohan
Fotó: Xavier Collin / NurPhoto/AFP

Pacino sosem volt nős, előző párját, Beverly D’Angelót sem vette el, tőle pedig ikrei is születtek, Anton James és Olivia Rose.

A filmsztárnak egyébként van egy harmadik gyermeke is, Julie Marie, aki Jan Tarrant tanárnővel való rövid kapcsolatából született.

Az örök agglegény olyan hölgyeket hódított meg az elmúlt években, mint Jill Clayburgh, Diane Keaton, Penelope Ann Miller és Kathleen Quinlan.

Borítókép: Al Pacino és Meital Dohan

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!