Nagy lehetőség

2020.05.29. 15:02

Disney-slágert énekel Andrea Bocelli fia

Matteo Bocelli, a világhírű olasz tenor, Andrea Bocelli fia énekeli Az oroszlánkirály egyik betétdalát egy új albumon, amelyen komolyzenei hangszerelésben csendülnek fel a legnépszerűbb Disney-slágerek.

Andrea Bocelli olasz operaénekes (j) és fia, Matteo Bocelli duettje a 69. Sanremói Dalfesztiválon a városi Ariston Színházban 2019. február 5-én, az ötnapos olasz dalverseny nyitóestjén.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Ettore Ferrari

A péntektől elérhető Can You Feel the Love Tonight az első kislemez az októberben megjelenő Disney Goes Classical című albumról.

A Walt Disney Co és a Universal Music Grouphoz tartozó Decca Records lemezkiadó cég közleménye szerint a lemezen egyebek között A dzsungel könyve, a Jégvarázs és az Aladdin dalai szerepelnek a londoni székhelyű Royal Philharmonic Orchestra (RPO) előadásában.

Matteo Bocellin kívül több másik énekes, köztük az amerikai szoprán, Renée Fleming is közreműködik az albumon.

A 22 éves Bocelli korábban édesapjával közösen énekelte fel a Fall on Me című számot, amely a 2018-as Disney-film, A diótörő és a négy birodalom vége főcímzenéje volt.

A Can You Feel the Love Tonight című dal Elton John és Tim Rice közös szerzeménye, amely 1995-ben elnyerte a legjobb eredeti dalnak járó Oscar-díjat.

Borítókép: Andrea Bocelli olasz operaénekes (j) és fia, Matteo Bocelli duettje a 69. Sanremói Dalfesztiválon a városi Ariston Színházban 2019. február 5-én, az ötnapos olasz dalverseny nyitóestjén

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!