drogügyletek

2020.06.21. 09:05

Tizenhárom év után láthatjuk újra képernyőn az egykori Batmant

Michael Keaton főszerepet kap egy sorozatban.

Actor Michael Keaton arrives on the red carpet for the 88th Oscars on February 28, 2016 in Hollywood, California. AFP PHOTO / VALERIE MACON (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Valerie Macon

Az egykori Batman, a Birdman-ért Oscar-díjra is jelölt Michael Keaton kapta meg a főszerepet a Dopesick című sorozatban, amelyet Beth Marcy azonos című bestsellere alapján készít a Hulu –írja az Origo.

A könyv és a nyolcrészesre tervezett sorozat a nagy amerikai opioidválságról szól, egy időben ugyanis rengetegen – 2017-ben például csaknem ötvenezren – haltak meg opioidtartalmú gyógyszerek túlfogyasztásától az Egyesült Államokban. A Dopesick a gyógyszercégek, orvosok, nyomozók és felhasználók szerepéről is vitát nyithat, több érintett családot bemutat.

A tévés verziót egyébként az Empire egyik alkotója, Danny Strong jegyzi, de az Esőember Oscar-díjas rendezője, Barry Levinson is közreműködik benne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!