kiborult

2020.08.18. 09:11

Sharon Stone attól fél, elveszíti koronavírussal küzdő húgát

Kelly komoly autoimmun betegséggel él, emiatt számára különösen veszélyes a fertőzés.

Kelly Stone (L) and sister actress Sharon Stone attend Lupus LA's 2017 Orange Ball: Rocket To A Cure at the California Science Center on April 22, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: VALERIE MACON

Sharon Stone-nál elszakadt a cérna, amikor kiderült, hogy az egyébként is lupusszal küzdő húga, Kelly elkapta a koronavírust. A testvére állapotáért a maszkot nem viselőket hibáztatja – írja a hirado.hu.

„Ez a húgom kórházi szobája, a lupusz mellett most koronavírussal is küzd. Nincs immunrendszere. Csak a gyógyszertárba ment le. Az egyik maszkot nem viselő tette ezt vele” – fakadt ki a színésznő, aki azt állítja, hogy Kelly és férje is megküzd minden egyes lélegzetvételért.

Sharon emellett a montanai körülményeket is bírálta, ahol húga él, ott ugyanis senkit nem tesztelnek tünet nélkül. Így például az édesanyjukról sem tudják, hogy elkapta-e a vírust, pedig ő járt Kellynél látogatóban – írja cikkében a People magazin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!