a babonaság is segíthet?

2021.01.04. 07:03

A jövendőmondó elárulta: ezzel az 5 módszerrel vonzza be a pénzt 2021-ben

Néhány apró tanáccsal közelebb kerülhetünk a jóléthez.

Forrás: Shutterstock

Baba Vanga, az Észak-Macedón származású vak jövőbelátó nem csak azt mondta meg, hogy mi vár az emberiségre a jövőben, hanem tanácsokat is adott a pénz és a jólét bevonzására.

1. Ha a házban eltörik egy tükör, akkor annak érdekében, hogy elkerülje a gondokat és a rontást, öntsön rá vizet, majd temesse el a földbe.

 

Fotó: Shutterstock

2. Ha új pénztárcát vásárol, rakjon bele egy kis arany ékszert. Hordja benne egy darabig, ez sok pénz és gazdagságot vonz hozzá. Rakjon a pénztárcájába egy darab mentalevelet és egy csipet fahéjat, ezek mindig maradjanak benne, mert vonzzák a pénzt.

3. Soha ne hagyjon az asztalon meg nem evett kenyérdarabokat, ha meg akarja őrizni a boldogságát. A kenyeret, még a szárazat sem szabad kidobni, különben a háztartása soha nem lesz virágzó, és a gazdagság is elkerüli.

Fotó: Shutterstock

4. Ha olyan szobában fekszik sokáig egy beteg ember, vagy történt egy nagyobb veszekedés, ahol tükör is van, akkor a tükröt fröcskölje be szentelt vízzel, és azzal törölje át.

5. Soha ne igyon vagy egyen törött, csorba vagy repedt edényből, mert ez elveszi az életéből a sikert és a jólétet. Az ilyen edényeket, poharakat azonnal dobja ki, még akkor is, ha csak egy aprócska hiba van rajta.

Fotó: Shutterstock

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!