elképesztő vágyfokozó

2021.02.17. 19:25

Olyan kanos lett a kókuszvíztől, hogy a felesége rendőrt hívott rá, mert nem bírta az iramot

A 64 éves férj libidója annyira megnövekedett, hogy állandóan szexelni akar, de 21 évvel fiatalabb felesége csöppet sem örül.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Meglepő feljelentés futott be a thaiföldi Chachoengsao tartomány rendőrségéhez: egy feleség férje túlzott szexuális aktivitása miatt készült ki.

A 43 éves asszony eleinte még élvezte, hogy nyugdíjas korú párja rákapott a kókuszvízre, ami igencsak meghozta a kedvét az együttlétekhez. Ám egy idő után egyszerűen nem bírta tartani vele a tempót – írta meg a DailyStar.

„Két menet nem elég neki és akárhányszor csináltuk napközben, lefekvés előtt megint akarja”

– panaszkodott a fáradt asszony.

Fotó: Shutterstock

A feleség azt is elárulta, hogy korábban épp az volt kettejük között a probléma, hogy hiányzott az intim együttlét, ezért kezdett friss kókuszvizet inni a párja, mert azt hallotta, hogy az természetes vágyfokozó. Ám a férfi azóta szinte rabja lett a kókuszlének, folyamatosan dönti magába – írja a Bors.

Kampanant Pornyokrai, a helyi kórház orvosa szerint a kókuszvíz fogyasztása növelheti a tesztoszteront, ami fokozhatja a férfiak nemi vágyát, de további kutatásokra van szükség annak bizonyításához, hogy ez tényleg ilyen komoly hatással lenne a libidóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!