Bulvár-celeb

2021.03.25. 05:50

Tragédia: egy lufi miatt vesztette életét egy nyolc hónapos kisbaba

Felfoghatatlan a gyász, a szülők a mai napig nem tették túl magukat a történteken.

Egy nyolc hónapos csecsemő meghalt, miután a gyermekágyához kötött léggömb zsinórja a nyaka köré tekeredett és emiatt a kicsi megfulladt, írja a Daily Mail nyomán a Bors.

A kis Malaysia Kaylia Lamournak

nem tudni, hogyan sikerült pont úgy kinyúlnia, hogy aztán a lufi végül a halálát okozta, de mire a szülei észrevették, hogy hatalmas a baj, addigra már nem lélegzett.

A kislány halála ügyében most zajlott le a bírósági tárgyalás, hogy kiderüljön, az édesapa, Jackenson Lamour, illetve az anyuka, Brandy Kimberley Harvey felelős volt-e a tragédiáért. A szülőket mindenki barátságosnak és gondoskodónak ismerte, éppen ezért szörnyű, hogy mégis el kellett temetniük kislányukat.

Felügyelet nélkül semmiségekből is tragédia lehet....
Fotó: Shutterstock / illusztráció

 

A meghallgatás során kiderült, hogy Brandy hazatérése után párjának be kellett ugrania a munkahelyére, így az anyuka vigyázott közös gyermekükre.

Este tíz óra környékén aztán a nő a konyhába ment mosogatni, és addig a kislányt a saját ágyuk lábához közel lévő babaágyban hagyta.

Egy ideig még mosogatás és takarítás közben is hallotta, ahogy a kislány neszezik és időnként felsír, ám nem sokkal később a zaj megszűnt. Ekkor az anyuka odaszaladt, hogy megnézze, mi történt, és akkor már csak azt látta, hogy a gyerek nyaka köré tekeredett a lufi zsinórja.

Bár Malaysiát édesanyja hamar kiszabadította a fojtásból és a segítség is hamar megérkezett a mentők személyében, de a kislányt sajnos már nem tudták újraéleszteni. A rendőrségi vizsgálat pedig megállapította, hogy sajnálatos baleset történt, és az azóta is összetört szülők egyike sem volt gondatlan, ugyanakkor az ő példájuk is bizonyítja, hogy még akkor sem árt óvatosnak lenni, amikor azt gondoljuk, minden a lehető legbiztonságosabb a környezetünkben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!