Bulvár-celeb

2021.05.18. 07:30

Harry exe kitálalt: a királyi család miatt szakított annak idején a herceggel

Cressida Bonas két évig járt Harryvel, de mégsem lett belőle hercegné, amit egyáltalán nem bán. Sőt, éppen párja családja miatt ért véget a kapcsolatuk.

Britain's Prince Harry (2-L) and British socialite Cressida Bonas (3-L) watch the match during the Six Nations International rugby Union match between England and Wales at Twickenham, West London on March 9, 2014. AFP PHOTO/GLYN KIRK (Photo by GLYN KIRK / AFP)

Forrás: AFP / Glyn Kirk

Fotó: AFP

Harry és Cressida még 2012-ben jöttek össze, Eugénia hercegnő mutatta be őket egymásnak. A pár két évet volt együtt, így ez idő alatt volt ideje a királyi családdal is megismerkednie a lánynak, és megtapasztalni, mivel is jár, ha az ember párja egy herceg.

Éppen ezért is ért véget a kapcsolatuk, a fiatal színésznő ugyanis nem bírta az ezzel járó nyomást, és úgy döntött, inkább szakít, és követi az álmait

– írta az Express nyomán a life.hu.

Cressida ugyanis színésznőként szeretne befutni, ám sajnos minden igyekezete ellenére mind a mai napig csak Harry exeként emlegetik. Egyelőre nem jött el számára a nagy áttörés. Bevallotta, nagyon elege van már abból, hogy csupán erről híres, és szeretné, ha a tehetsége miatt ismerné a nevét a világ.

Jelenleg egy szintén Harry nevű férfihoz készül hozzámenni, aki brókerként dolgozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!