Nincsenek jó hírek

2021.12.14. 07:03

Kétségbeejtő dolgokat jósol 2022-re a híres bolgár jósnő, Baba Vanga

A híres vak jósnő, Baba Vanga szerint 2022-ben borzalmas dolgok várnak ránk.

Évről évre közzétesszük Baba Vanga jóslatait, aki sokak szerint Bulgária legfőbb tekintélye a próféciák és a szellemekkel való érintkezés terén. A tisztánlátó és gyógynövénytudós gyermekkora óta vak volt, élete nagy részét a bulgáriai Kozhuh-hegység Rupite területén töltötte - írja a life.hu.

Baba Vanga jóslatai riasztóak, ugyanis több jövendölése is megtörtént: megjósolta az ISIS terrorcsoport felemelkedését, de azt is, hogy Vlagyimir Putyin választást fog nyerni. A jósnő leghíresebb próféciája a szeptember 11-i támadás volt.  

Baba Vanga nem sokkal a halála előtt azt mondta, Oroszország fogja uralni a világot, és megjósolta a koronavírus megjelenését is. A megdöbbentő állítások ellenére nincs semmilyen bizonyíték arra, hogy Vangeliya Pandeva Gushterova a jövőbe lát, ugyanis több jóslata pontatlan volt, vagy nem következett be.

Íme a 2022-es évre vonatkozó legdurvább jóslatok, amelyet a Knowinsiders gyűjtött csokorba:

1. Egy halálos vírust fedeznek fel egy gleccserben  

A globális felmelegedés következtében elolvadnak a gleccserek, a tudósok pedig egy veszélyes vírust fedeznek fel Szibériában, amely emberek és állatok halálához vezet majd.

2. Idegenek támadják meg a Földet  

Idegen űrhajók támadják meg a Földet, akik városokat bombáznak le és fogságba ejtik az embereket.

Forrás: wikipédia

3. A virtuális valóság zombikká változtatja az embereket  

Olyan virtuális valóságok lesznek, amik az embereket valódi zombikká változtatja. Az emberek memória- és tanulási zavarban fognak szenvedni.

4. Heves áradások sújtják a bolygót  

Jövő évben egyre több természeti katasztrófa sújtja a Földet: 2022-ben Ausztráliával együtt több ázsiai országot is heves áradások sújtanak majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!