Eddig bujkált

2022.04.03. 06:50

Elképesztő: ismét lencsevégre kapták a Loch Ness-i szörnyet

2022-ben először rögzítette a legendás lényt a tó webkamerája.

Az 57 éves Eoin O'Faodhagain először 1987-ben vélte felfedezni a szörnyet, azóta pedig valódi megszállottja lett. Idén március 23-án két sötét foltot észlelt a webkamera felvételén, amelyek egymással párhuzamosan mozogtak a tóban és rögtön arra következtetett, hogy ez csak a Loch Ness-i szörny lehet - írja a Life.hu.

 

A férfi egyébként gyakran utazik Skóciába, minden vágya, hogy egyszer előben is láthassa a lényt. Eoin O'Faodhagain már 34 éve kutatja a Loch Ness-i szörnyet, elmondása alapján már több mint 14 alkalommal észlelte.

 

 

 

 

Gary Campbell, a kamera őrzője az elmúlt 26 év során több mint 1136 Nessie-megfigyelést rögzített: nemrég kijelentette, hogy az év elején és a tél végén ritkábban bukkan fel a titokzatos lény.

 

A Loch Ness-i szörny legendája mindig is megmozgatta az emberek fantáziáját. Évente turisták ezrei látogatnak el a tóhoz, hátha megpillantják Nessie-t a vízben. 2020-ban 13-an jelezték, hogy látták a szörnyet.

 

Illusztráció: Shutterstock

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!