Hazugság volt a megcsalás?

2022.06.27. 12:22

Egyre nevetségesebb Shakira és Piqué botránya

Újabb verzió látott napvilágot arról, hogy Shakira miért szakított 12 év után Gerard Piquével: egy ismerősük szerint főleg a pénz miatt ment szét a sztárpár, nem az általuk emlegetett megcsalás volt az igazi ok.

Shakira és Gerard Piqué pár hete jelentették be, hogy szakítottak, miután az énekesnő rajtakapta a focistát egy másik nővel – legalábbis ez volt a hivatalos indoklás.

Shakira húgának a volt barátja, Roberto Garcia most az ESdiario nevű spanyol lapnak beszélt a történtekről, szerinte valójában anyagi okból szakított a sztárpár.

A férfi elmondása szerint Piqué egy befektetéshez nagyobb összeget kért kölcsön Shakirától, az énekesnő és a pénzügyeit kezelő családja azonban visszautasította a kérést, nem akarták a pénzügyeket a magánélettel keverni, a férfi ekkor végzetesen megharagudott.

Shakira és Piqué között ezután fagyossá vált a viszony, de Garcia szerint korábban sem volt köztük minden rendben: "Shakira azért ragaszkodott Piquéhez, mert szerette volna, hogy ő legyen a gyermekei apja, ami meg is történt, hiszen két csodálatos gyerekük született. Azt viszont tudta, hogy soha nem megy hozzá feleségül" – magyarázta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!