Bulvár-celeb

2022.10.20. 14:35

Életveszélyes TikTok-trend miatt került orvoshoz egy kislány

Egyre több szülő tiltja el gyermekét a közösségi médiás platformok, főként a TikTok használatától, ugyanis az utóbbi években megszaporodtak az életveszélyes sérülések. A fiatalok ugyanis megpróbálják leutánozni a veszélyes videókban látottakat.

Fotó: Shutterstock

A közösségi hálón terjedő őrült kihívásokkal lehetetlen lépést tartani, és hiába tiltják el ezektől a gyerekeket, valahogy mégis tudomást szereznek róluk.

Így járt Kelly Sheldon lánya is. A 14 éves Tia korábban már láthatta azt 

 

az új őrületet, amelynek lényege, hogy a fiatalok egy-egy mágnest „ragasztanak” a nyelvükre, hogy úgy tűnjön, piercinget viselnek. 

 

Kelly eltiltotta lányát a TikTok használatától, egy osztálytársa azonban rávette Tiát, hogy ő is próbálja ki a veszélyes játékot.

 Egy gyerek adta neki azokat a mágneseket, és mivel korábban már hallotta vagy látta ezt a TikTok-trendet, Tia úgy gondolta, hogy kipróbálja. Egy ezüstszínű mágnest tett a nyelve tetejére, és egy ezüstszínű mágnest a nyelve alá, ami aztán a nyelvére szorul, és úgy néz ki, mint egy piercing – mondta Kelly.

 

A kislány azonban megfeledkezett a nyelvére helyezett két kis mágnesről, és ivás közben lenyelte azokat. 

 

A golyók egymáshoz tapadtak a mellkasa alsó részén, és az orvosok is abban bíznak, hogy természetes úton távozik majd mindkét mágnes a kislányból. Fennáll azonban a veszélye annak, hogy ha a mágnesek szétválnak, kárt tehetnek a belső szervekben – írja a Bors a DailyMail cikke alapján.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!