örökség

2020.10.31. 16:24

Megjelent Michael Jackson lányának első dala, borzongató videó is jár hozzá

Paris saját bevallása szerint alternatív folkot játszik, első videóklipje igen sötét hangulatúra sikerült.

Paris Jackson poses for portrait on April 18, 2018 in Los Angeles, California.

Forrás: JB Lacroix / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP

Fotó: Full Picture Agency via AFP

Michael Jackson lánya, a 22 éves Paris Jackson kiadta első dalát. A Let Down című dal és a hozzá tartozó videó péntektől elérhető.

Paris Jackson Instagram-oldalán már bemutatott a dalból néhány rövid részletet, november közepén pedig a dalt tartalmazó debütáló lemez is megjelenik.

A Wilted című lemezen 11 szám lesz hallható.

Michael Jackson és akkori felesége, Debbie Rowe lánya 1998-ban született, az elmúlt években modellként és színészként is dolgozott, emellett egy zenekar tagja is volt.

Jackson elmondta, kezdetben csak egy szál gitárral zenélt a hálószobájában, majd egy szakítás utáni szívfájdalmából született meg szólóalbuma. Mindig is rajongott a zene iránt és maga is alkotott, de mostanáig vonakodott attól, hogy énekes-dalszerzőnek nevezze magát.

Az általa játszott zenét alternatív folknak nevezi, mely távol áll az apja által képviselt műfajtól.

Mint elmondta, az, hogy ő Michael Jackson lánya, hozzáad ahhoz a sebezhetőséghez, amelyet a személyes dalok világ elé tárása jelent.

A Let Down klipjében hosszú fehér ruhában táncolva látható. A videó tükrözi Paris Jacksonnak a horrorfilmek iránti rajongását. Az egyik visszatérő jelenet egy sötét erdőben játszódik, felidézve apja Thriller című világsikerének elemeit.

Borítókép: Paris Jackson 2018-ban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!