Hatalmas mázli

2022.01.11. 07:00

Vasúti sínekre zuhant egy repülőgép, majd másodperceken belül érkezett a száguldó vonat (videó)

Alig néhány másodperccel azelőtt mentették ki a vasúti sínekre zuhant kisrepülőgép pilótáját Los Angeles külvárosában, mielőtt az érkező vonat nekiszáguldott a roncsoknak.

A mentésről az egyik rendőr testkamerájával készült felvételeken látható, amint kirángatják a vérző, járásra képtelen férfit a Cessna 172-es típusú gépből, majd néhány másodperccel később a vonat tülkölve átrobog a lezuhant gépen és darabokra szakítja.

A kisrepülő vasárnap délután zuhant le röviddel azután, hogy felszállt a Los Angeles-i Pacoima negyedben lévő Whiteman repülőtérről. A gép a vasúti sínekre zuhant, a hatóságok szinte azonnal a helyszínre érkeztek.

Kérték a vasúti forgalom felfüggesztését, ez azonban nem történt meg, azonnal kellett cselekedni – mondta a mentésben részt vevő egyik rendőr.

A repülőgépen csak a pilóta tartózkodott, őt kórházba szállították a zuhanástól származó sérülései miatt.

– Látva, mi történt, hálás vagyok, hogy élek. És hálás vagyok, hogy túlélte a pilóta – mondta Robert Sherock rendőr.

Borítókép: A los angeles-i Pacoima egyik vasúti átkelője hasonló vonattal, mint ami a balesetben is érintett / Illusztrációfotó / Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!