Nagyon durva!

2022.05.11. 23:55

Kiderült, miért gyilkolhatták meg a magyar anyát New Yorkban

Szeretője, David Bonola 58 késszúrással végzett a magyar családanyával, G. Orsolyával, akinek a holttestét végül egy sporttáskában rejtette el.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, kegyetlenül kivégeztek egy magyar családanyát április közepén New Yorkban. Az 51 éves G. Orsolya holttestére április 16-án találtak rá egy véres sporttáskában. A rendőrségnek azóta sikerült azonosítania, és elfognia a nő gyilkosát, a 44 éves David Bonolát, aki Orsolya szeretője volt.

A gyilkosság napján Bonola – aki a család ezermestere volt – vitába keveredett a nővel annak otthonában. Bonola azzal gyanúsította meg a nőt, hogy biztosan megcsalja egy másik férfival, majd megvádolta, miszerint HIV-fertőzést kapott tőle.
A nő hiába állította, hogy nem hordozza a vírust, így nem fertőzhette meg, a férfi kegyetlenül végzett vele.
A ház pincéjében 58 késszúrással kivégezte Orsolyát, majd a holttestét fia jégkorongtáskájába csomagolta, és kilométerekre az otthonától megszabadult tőle – írta meg a CrimeOnline nyomán a Bors.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!