Krimi

2023.02.03. 10:07

Az Olaszországban meggyilkolt magyar kisfiú vérét azonosították az anyja késén

A volt pornószínésznő, Bradács Katalin perugiai tárgyalásán a személyes tárgyait követelte.

Illusztráció: Shutterstock

A gyilkos anya és volt élettársa, Juhász Norbert kapcsolata még a közös gyermekük születése előtt romlott meg. A kis Alexet a magyar bíróság ideiglenesen az apánál helyezte el, de az anya Olaszországba szökött a kétéves gyermekkel – írja a Bors.

A sztriptíztáncosként és pornószínészként is tevékenykedő nő kinti ismerősei segítségével próbált először boldogulni. Mivel nem sikerült végleges szállást találnia, többnapos bolyongás  után Katalin a gyermekét halálra késelte, majd a holttestet egy élelmiszerüzlet pénztári futószalagjára fektette.

A gyilkossági ügyet a perugiai bíróságon tárgyalják. Szerdán azokat a csendőröket hallgatták meg, akik Katalin brutális tette után intézkedtek. 

Forrás: Ripost

A beszámolójuk szerint Bradács a késelés után átöltözött. A kisgyermek vérének nyomait az ingen is megtalálták, mint ahogy a gyilkossá vált anya pénztárgép alá dugott táskájában elrejtett kés pengéjén is.

Massimiliano Scaringella, a kisfiát gyászoló apa jogi képviselője a Borsnak elmondta: a nőtől két szándékosan megrongált mobiltelefont is lefoglaltak.

A nő a tárgyaláson végig azon aggódott, hogy mikor kapja vissza a rendőrség által leltárba vett személyes ingóságait.

A következő tárgyalást február 13-ra tűzték ki. A tervek szerint akkor befejezik a tanúk meghallgatását.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!