újabb kiszemelt

2017.08.10. 15:15

Kit akarnak még Párizsba? És mennyiért?

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Paris Saint-Germain következő igazolása az AS Monaco körberajongott tehetsége, Kylian Mbappé lehet.

A 18 esztendős játékos lehetséges klubváltása közkedvelt téma volt a nyári átigazolási időszakban. Többek között hírbe hozták már az Arsenallal, a Barcelonával és a Real Madriddal is – olvasható a nemzetisport.hu oldalán.

Az olasz sportlap viszont úgy tudja, hogy a következő napokban aláírhat új klubjához a francia válogatott támadó. A PSG ugyanis egy újfent elképesztő, 180 millió eurós ajánlatot készül tenni a csatárért. Úgy hírlik, az üzlet létrejötte érdekében a PSG sportigazgatója, Antero Henrique már találkozott is a játékos képviselőivel, hogy egyeztessenek a személyes feltételekről.

Mbappé tavaly robbant be a Monaco felnőttcsapatába, 29 bajnokin 15 gólt szerzett az előző szezonban, míg az összes tétmeccset figyelembe véve 26 találattal zárta a klubidényt. Jó teljesítményének köszönhetően a francia válogatottban is bemutatkozhatott, eddig négyszer léphetett pályára a címeres mezben.

Ezek is érdekelhetik