Leicester city

2018.08.28. 16:19

Vardy lemondta a válogatottságot

A 32 éves játékos, aki tagja volt az idei, oroszországi világbajnokságon negyedik helyezett csapatnak, elárulta: közölte Gareth Southgate szövetségi kapitánnyal a döntését.

Jamie Vardy, a Leicester City támadója azt mondta, a jövőben klubkötelezettségeire szeretne összpontosítani, ezért azt kéri, az angol labdarúgó-válogatott összeállításánál többé ne vegyék figyelembe.

A 32 éves játékos, aki tagja volt az idei, oroszországi világbajnokságon negyedik helyezett csapatnak, elárulta: közölte Gareth Southgate szövetségi kapitánnyal a döntését, és abban maradtak, ha sérülések miatt mégis be kell ugrania, azt vállalja.

Őszintén szólva egy ideje már foglalkoztat ez a lépés – mondta a Guardiannak Vardy. – Nem leszek fiatalabb, s láthatóan a kapitány a fiatalítás mellett van, ez a vb-n meg is hozta az eredményt. Ezért azt mondtam neki, jobb, ha engem már mellőz, s a fiatalokat kezdi beépíteni a csapatba. Vardy a vb alatt leginkább a kispadról figyelte a mérkőzéseket, s ahogy fogalmazott, ez is befolyásolta a döntését.

A húszas évei végén berobbant futballista 26 alkalommal szerepelt az angol válogatottban és hét gólt szerzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában