arsenal

2020.01.02. 10:58

Arteta nem adná el Xhakát

Az Ágyúsokat két hete irányító spanyol szeretné megtartani a svájci válogatottat.

Arsenal's Spanish head coach Mikel Arteta looks on from the touchline during the English Premier League football match between Arsenal and Manchester United at the Emirates Stadium in London on January 1, 2020. (Photo by Ian KINGTON / IKIMAGES / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.

Forrás: AFP / IKIMAGES

Fotó: Ian Kington

A december 20-án kinevezett spanyol szakember a Manchester United szerdai legyőzését követően úgy nyilatkozott, ha megadják a középpályásnak a bizonyítási lehetőséget, ő azt jó játékkal fogja meghálálni.

„A tulajdonságait és a hozzáállását is kedvelem, nagyszerű labdarúgóról van szó. Most is jól teljesített, sok labdát szerzett és jól játszotta meg azokat, végig koncentrált”

- jelentette ki Xhakáról Arteta az MU elleni mérkőzést követő sajtótájékoztatón.

A 27 éves svájci labdarúgó jövője azután vált kérdésessé az Arsenalnál, hogy októberben, a Crystal Palace elleni bajnoki mérkőzésen a lecserélését követően addig hergelte a szurkolókat, amíg azok kifütyülték. Ezt követően az együttest akkor irányító Unai Emery megfosztotta játékosát a csapatkapitányi tisztségtől, és egy hónapig nem is játszatta.

Az Arsenal szerdán sorozatban négy nyeretlenül megvívott Premier League-összecsapás után tudott ismét nyerni, saját közönsége előtt október 6. óta először gyűjtötte be mindhárom bajnoki pontot.

Forrás: MTI

Borítókép: Arteta töpreng a United elleni meccsen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában