kényszerpihenő után

2020.06.06. 21:28

A Spíler TV-n tér vissza a Premier League

Az egyik legértékesebb nemzeti labdarúgó bajnokság június 17-én tér vissza.

Június 17-én a Spíler TV-n tér vissza a vitathatatlanul az egyik legértékesebb nemzeti labdarúgó bajnokság, az angol legfelsőbb osztályba tartozó Premier League. Az első mérkőzést az Aston Villa és a Sheffield United játssza, amelyet a Britannia című magazinműsor különkiadása előz meg, hogy minden foci rajongó felvegye a fonalat a kényszerszünet után.

A spanyol bajnokság után az angol legfelsőbb osztályba tartozó Permier League is újjáéled, melynek első mérkőzését a Spíler 1 közvetíti. A június 17-i visszatérést a TV2 Csoport sportcsatornája a Britannia című magazinműsor különkiadásával és stúdióbeszélgetéssel vezet fel, hogy mindenki képbe kerüljön az elmúlt hetek kényszerpihenője után.

Az angol foci szerelmeseinek jó hír, hogy minden eddiginél több mérkőzést közvetít a Spíler 1 a szezon végéig. A program július elejéig ismert, az újrakezdést követő tizenöt napban tizenöt mérkőzést láthatnak élőben a TV2 Csoport sportcsatornáján a rajongók: többek között a Tottenham Hotspur-Manchester United, Chelsea-Manchester City és Manchester City-Liverpool rangadókat.

Visszatér a világ legrégebbi labdarúgó versenysorozata, az FA-kupa is. A negyeddöntőket június 27-én és 28-án rendezik, mind a négy mérkőzést természetesen élőben követhetnek a nézők a Spíler 1 műsorán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában