atlétika

2021.07.18. 16:00

Boltot úgy kellett lebeszélni a visszatérésről

Saját edzője beszélte le a visszatérésről a nyolcszoros olimpiai bajnok Usain Boltot.

LONDON, UNITED KINGDOM - (ARCHIVE): A file photo dated August 13, 2017 shows Usain Bolt of Jamaica greets people as farewell after his last World Athletics Championships during the "IAAF Athletics World Championships London 2017" at London Stadium in the Queen Elizabeth Olympic Park in London, United Kingdom. Usain Bolt has tested positive for COVID-19. Mustafa Yalcin / Anadolu Agency (Photo by MUSTAFA YALCIN / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)

Forrás: AFP / Anadolu Agency

Fotó: Mustafa Yalcin

A 2017-ben visszavonult jamaicai sztár tíz éven át uralta a férfi vágtaszámokat, s a legutóbbi három olimpián 100 és 200 méteren is diadalmaskodott.

„Az elmúlt négy évben egyszer fordult meg a fejemben, hogy újrakezdem. Odamentem az edzőmhöz, és azt mondtam, hogy szerintem megpróbálkozhatnánk a visszatéréssel. Rám nézett, és tömören csak annyit mondott: szerintem meg nem”

- mesélte a 34 éves világcsúcstartó, hozzátéve, mivel a koronavírus-járvány miatt zárt kapus lesz a pénteken kezdődő tokiói olimpia, nem tudja a helyszínen megtekinteni a vágtaszámokat.

„Otthon, a tévén követem majd a versenyeket az előfutamoktól a döntőig”

- közölte Bolt.

Ami a jelenlegi mindennapjait illeti, a háromszoros apa minden idejét nemrég bővült családjának szenteli.

„Júniusban ikreink születtek, sokat sírnak, én pedig etetek-pelenkázok folyamatosan, nincs megállás. Néha nagyon nehéz, de közben élvezem is”

- árulta el Bolt.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában