nem lesz olcsó

2018.06.23. 15:09

Fekirt akarja a Real Madrid

A Real Madrid meg akarja szerezni a francia válogatottal jelenleg az oroszországi futball-világbajnokságon szereplő Nabil Fekirt.

France's midfielder Nabil Fekir controls the ball during the Russia 2018 World Cup Group C football match between France and Peru at the Ekaterinburg Arena in Ekaterinburg on June 21, 2018. / AFP PHOTO / HECTOR RETAMAL / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Hector Retamal

A spanyol királyi klub erőteljes érdeklődéséről a Fekirt foglalkoztató Olympique Lyon elnöke, Jean-Michel Aulas beszélt szombaton, tudatva, hogy 70 millió eurót kérnek a Bajnokok Ligája-győztes, a spanyol bajnokságban legutóbb bronzérmes Realtól a játékos elengedése fejében.

Az algériai születésű, 24 éves támadó középpályás a legutóbbi francia bajnoki idényben 18 góllal és hét gólpasszal segítette csapatát.

Az oroszországi vb-n a franciák mindkét eddigi mérkőzésén szerephez jutott: az ausztrálok elleni, 2-1-re megnyert meccsen húsz, a Peruval szemben aratott 1-0-s győzelem alkalmával pedig tíz percig volt a pályán.

Borítókép: Fekir a Peru elleni meccsen

AFP PHOTO / Hector Retamal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában