várakozás

2018.03.22. 13:14

Iniesta a barcások idegeivel játszik

Andres Iniesta továbbra sem tudja, hogy a következő szezonban is a Barcelona labdarúgója lesz-e, vagy elszerződik Kínába.

Barcelona's midfielder Andres Iniesta arrives for a training session at the Joan Gamper Sports Center in Sant Joan Despi, near Barcelona on March 13, 2018 on the eve of the UEFA Champions League round of 16 second leg football match between Barcelona and Chelsea. / AFP PHOTO / LLUIS GENE

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: LLUIS Gene

A 33 éves középpályás múlt héten jelentette be, hogy komoly ajánlatot kapott a Távol-Keletről, s április végéig hozza meg döntését a jövőjéről.

„Sok minden kavarog a fejemben, néhány gondolat erősebb a többinél”

- mondta Iniesta a Cadena Ser rádióban.

„Még van néhány hetem dönteni, de ez lesz karrierem egyik legfontosabb elhatározása” – jelentette ki a Barcelona saját nevelésű labdarúgója, aki ugyan tavaly októberben „életre szóló” szerződést kötött a katalán együttessel, de sérülései, illetve Philippe Coutinho érkezése miatt keveset játszik.

„Abban a korban vagyok, amikor változnak a dolgok, s új, izgalmas lehetőségek adódnak” – fogalmazott a világ- és Európa-bajnok játékos, aki szerint ha a sérülések nem szólnak közbe, még két szezonon keresztül helye lenne a Barcelona kezdőcsapatában.

A középpályás 2002-ben debütált a katalán együttesben, és az azóta eltelt időben harminc trófeát nyert, amivel rekorder a spanyol futballisták között.

Borítókép: A dilemmával küszködő Iniesta.

AFP / Lluis Gene

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában