Barcelona

2018.01.23. 18:05

Mascherano csütörtök este végleg elköszön a szurkolóktól

Javier Mascherano hét és fél év után elhagyja a Barcelona labdarúgócsapatát.

Javier Mascherano from Argentina of FC Barcelona during the La Liga match between FC Barcelona v Levante at Camp Nou Stadium in Barcelona on 07 of January, 2018. (Photo by Xavier Bonilla/NurPhoto)

Forrás: AFP/NurPhoto

Fotó: Xavier Bonilla

A katalán együttes honlapjának keddi tájékoztatása szerint a klubvezetők és az első csapat tagjai szerdán, míg a szurkolók csütörtök este, az Espanyol elleni, hazai spanyol Király Kupa-mérkőzésen búcsúzhatnak el az argentin játékostól.

Mascheranót 2010 nyarán a Liverpooltól igazolta az FC Barcelona, amellyel a dél-amerikai légiós 18 trófeát nyert, és öt edzőnél összesen 334 tétmérkőzésen lépett pályára.

Katalán sajtóhírek szerint Mascherano a kínai Hebei Fortune csapatában folytatja pályafutását, és az ázsiai klub 10 millió eurót (3,1 milliárd forint) fizet érte. A chilei Manuel Pellegrini edző irányításával a Hebei Fortune legutóbb a negyedik helyen zárt a kínai élvonalban.

Borítókép: AFP PHOTO / NurPhoto / Xavier Bonilla

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában