szavazási eredmény

2018.06.14. 10:42

Olvasóink szerint a celebek inkább ne lóbáljanak semmit a Forma–1-ben

Főleg ne a célvonal közelében.

Minidráma rázta meg nemrégiben a Forma-1 nézőit: Winnie Harlow (aki civilben egyébként szupermodell) egy körrel hamarabb intette le a Kanadai Nagydíj futamát.

A malőr nemcsak veszélyes volt, de a végső sorrendet is megkavarta picit – szerencsére nem a dobogós vagy pontot érő helyezéseknél.

Winnie szerint egyébként nem a saját magánakciója miatt rövidült meg a futam – ő akkor kezdte el lelkesen lengetni a lengetni valót, amikor szóltak neki.

[eweb-voting id="1155389"]

Olvasóink azonban nem nagyon értettek egyet vele a múlt heti szavazáson: 39 százalékuk szerint alapból nem kellett volna egy celebre bízni ezt a komoly dolgot. A szavazók 32 százaléka szintén hasonlóan gondolja, szerintük a Forma–1 veszélyes üzem, komoly baleset is lehetett volna a téves lengetésből.

A megkérdezettek 19 százaléka azért annyira nem bánja a dolgot, szerintük végre valami izgalmas is történt a versenyen. A szavazók 10 százaléka szerint pedig Winnie csakis saját magára akarta felhívni a figyelmet, azért keltett feltűnést.

Ki tudja?

" />

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában