drámai hangulat

2017.09.14. 10:00

Annette Bening is szerepet kap Christoph Waltz legújabb filmjében

A Golden Globe-díjas színésznő Vanessa Redgrave lányát játssza az Oscar-díjas színész, Christoph Waltz filmjében.

Annette Bening and Warren Beatty pose for photographers at the premiere of 'Film Stars Don't Die in Liverpool' at the Toronto International Film Festival in Toronto, Ontario, September 12, 2017. / AFP PHOTO / Geoff Robins

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Geoff Robins

Waltz Kanadában forgatja a Georgetown című bűnügyi drámát, amely a The New York Times Magazine egyik cikke alapján készül. A történet főhőse a Waltz által alakított Albrecht Muth, aki elcsábítja az idős özvegyet, Viola Dratht (Redgrave) és el is veszi feleségül, hogy feljebb kerüljön a társadalmi ranglétrán – derül ki a variety.com honlapjáról.

A házaspár fényűző partijait a legfelsőbb politikai körök látogatják. Az, hogy Muth valójában kicsoda, csak az után derül ki, hogy nejét meggyilkolva találják georgetowni házukban.

Muth 26 évesen vette el a 71 éves Dratht 1990-ben. 2014-ben, három évvel felesége halála után gyilkosságért 50 évi börtönbüntetésre ítélték.

A film producerei között van Brett Ratner és David Gerson a RatPac Entertainment vállalattól, valamint Andrew Levitas a Metalwork Picturestől, amely egyúttal a film finanszírozója is. A forgatókönyvet a Pulitzer-díjas író és drámaíró, David Auburn jegyzi.

Bening az áldozat lányát játssza. A színésznő a napokban zárult velencei filmfesztivál nemzetközi zsűrijének elnöke volt, egyúttal új filmjét, a Film Stars Don't Die in Liverpool című romantikus drámát is reklámozta a mustrán.

Borítókép: Annette Bening és férje, Warren Beatty a Film Stars Don't Die in Liverpool című film bemutatóján a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon.

AFP PHOTO / Geoff Robins

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!