Késforgató

2017.07.20. 17:07

Ezt ne csinálja Angelina Jolie után! (videó)

Jó ideje Angelina Jolie válását elemzi a nemzetközi sajtó, nem beszélve a rajongókról. A Brangelina-fanok szerették volna hinni, hogy Brad Pitt és a színésznő marad Hollywood első számú álompárja. Pedig Angelina Jolie nem csupán számos szerepben bizonyította remek színészi képességeit, de olyan tudás birtokában van, amelyet még a férfiak is megirigyelhetnek.

Angelina Jolie, aki a Mr és Mrs Smith című, akciódús kémfilm forgatásán jött össze Brad Pitt-tel, jó néhány szerepben megmutatta, hogy hamisítatlan „harci barbi”, azaz nem jön zavarba, ha egy kis csihi-puhiban kell részt vennie.

Egyes értesülések szerint olykor, legalábbis korábban, kaszkadőrre sem tartott igényt – egy-egy vadabb jelenet megformálása közben sem. Ilyen volt például a Salt ügynök és sokak kedvence, a Lara Croft: Tomb Raider is, Angelina Jolie mindkét szereppel tarolt, és számítógépes trükkök ide vagy oda, nagyon sok jelenet felvétele alatt saját testi épségére sem vigyázott.

A tökéletességre törekvő színésznő ezért aztán úgy elsajátította néhány küzdősport fortélyát, hogy gyakorlatilag kiképezhetné hölgytársait önvédelemből. Íme egy videó, amelyben Önök is láthatják a slusszpoént: a szexis szépség úgy forgatja a pillangótőrt, mintha csak mazsorettbot lenne. Egyre azért vigyázzanak – ha esetleg megirigylik Jolie tudását – Magyarországon tilos a pillangókés használata!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!