Útba állt útonállók

2017.09.22. 13:11

Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait Rióban

Úgy tűnik, a tengerparti séta nem volt éppen a legjobb ötlet.

RJ - Rio de Janeiro - 09/15/2017 - Rock in Rio 2017, 1 Day - Vocalist Neil Tennant during Pet Shop Boys show on Palco Mundo during the first day of the Rock in Rio music festival Olimpico da Barra. Photo: Luciano Belford / AGIF

Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian. Neil Tennantet (képünkön) és csapata egyik tagját, Pete Gleadallt a riói zenei fesztiválon tartott koncertjük másnapján érte a támadás. A zenekar szóvivője elmondta, hogy mindkettejüknek elvették a telefonját és a készpénzét.

Tennant és kollégája a Belmont Copacabana Palace Hotelből indult sétálni este fél kilenc körül a Leme nevű partszakasz felé, amikor négyen eléjük álltak pénzt és a telefonokat követelve.

Az eset után a zenészek és stábjuk biztonsági őröket szerződtettek riói tartózkodásuk idejére a brazil O Globo értesülése alapján.

Az áldozatok szerint „a támadók nem voltak erőszakosak, a telefonrablás a környék leggyakoribb bűnténye” – írta e-mailben a szóvivő. Úgy tudni, a riói rendőrségnek nincs információja az esetről.

A borítóképen Neil Tennant énekel a Rock In Rio fesztiválon. AFP / AGIF / Luciano Belford 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!