Visszavonul

2018.10.15. 16:22

Michael Bublé sokkolta a rajongóit

Fia, a kis Noah betegsége sok mindenre ráébresztette az énekest, s ez az egész életszemléletét alapjaiban változtatta meg.

Canadian singer Michael Buble poses on the red carpet as he arrives for the screening of the documentary film "Tour Stop 148", during the 11th Rome Film Festival on October 14, 2016 in Rome. (Photo by TIZIANA FABI / AFP)

Fotó: AFP

Michael Bublé a Dailymailnek adott interjújában jelentette be, hogy nem kér többet a reflektorfényből, és visszavonul. Michael és felesége, Luisana Lopilato életében idén júliusban új szakasz kezdődött harmadik csemetéjük megszületésének hála.

A pár most arra koncentrál, hogy maguk mögött tudják hagyni az elmúlt két év megpróbáltatásait, amikor fiuk, Noah felgyógyulásáért küzdöttek, akinél 2016-ban májrákot állapítottak meg – olvasható a hirado.hu hírösszefoglalójában.

Az énekesnek egyébként november 16-án jelenik meg legújabb albuma, mely a Love címet kapta, és ami Bublé szerint is karrierje megkoronázása. Ez is hozzásegítette döntéséhez, hogy hátat fordít a showbusinessnek. Az új albumáról közzétett első sláger, a Love You Anymore klipját eddig több mint 800 ezer rajongója nézte meg.

“Az egész létem megkérdőjeleződött. Már teljesen másképpen tekintek az életre. Rájöttem, hogy már nincs gyomrom a szórakoztatóiparhoz, a karrierem alatt gyakorlatilag azt is elfelejtettem, hogy eredetileg miért kezdtem bele.” – nyilatkozta.

A híresség, már kisfia felépülése idején is többször azt mondta a sajtónak, hogy a visszavonulását fontolgatja, végül ismét stúdiózni kezdett, mert hiányzott neki a zene, az éneklés, azonban a sallangok nélkül. Nem olvassa a róla szóló híreket, a jegyeladási statisztikákat, a kritikákat, sőt, a közösségi médiának is hátat fordított.

Utolsó albuma emiatt is örömzene, mely után már nyugodtan koncentrálhat feleségére és három csemetéjére, a négyéves Noah-ra, a kétéves Eliasra, és a két hónapos Vidára.

Borítókép: Michael Bublé a római filmfesztiválon

AFP / Tiziana Fabi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!