Hagyaték

2018.04.23. 18:00

Nézzen be Prince titkos, föld alatti trezorjába!

A zenész 2016-ban halt meg, és annyi, korábban ki nem adott zenei anyagot hagyott hátra, hogy a következő száz évben bőven jutna minden évre egy új lemez.

Annyi, korábban kiadatlan Prince-zeneanyagot találtak a 2016-ban meghalt zenész föld alatti páncéltermében, hogy a következő száz évben évenként kijöhetne egy teljesen új Prince-lemez. Nézze meg a pincetrezorról készült első nyilvános képeket!

Prince 2016-ban, teljesen váratlanul halt meg, és úgy néz ki, annyi, korábban ki nem adott zenei anyagot hagyott hátra, hogy a következő száz évben bőven jutna minden évre egy új Prince-lemez. A zenész Minnesota államban lévő otthonában halt meg, ahol volt egy föld alatti páncélterme is. Itt tárolta többek között a már felvett zenéit.

Fotó: origo.hu

Egyik korábbi hangmérnöke, Susan Rodgers azt mondta, hogy már akkor szinte dugig volt a trezor, mikor 1987-ben elváltak útjaik Prince-szel, és el sem tudja képzelni, az azóta eltelt 30 évben mi minden kerülhetett még be a páncélterembe.

Fotó: origo. hu

Prince halála váratlan volt, többek között ezért sincs végrendelete. A komoly fájdalomcsillapítók és egyéb szerek használata miatt nem érezte fontosnak az 50-es éveiben járó zenész a dolgot. A végrendelet hiánya miatt pedig máig mennek a tárgyalások a hagyatékot kezelők és különböző zenei kiadók között a jövőről. Az külön izgalmassá tette a dolgot, hogy noha többen jártak már a páncélteremben, mégis csak Prince ismerte a nyitáshoz szükséges kódot.

Emiatt a bejutás sem volt olyan egyszerű, és most az első képeket is kiadta a halála körüli nyomozást végző rendőrség. Legutóbb az derült ki, hogy Prince valószínűleg nem tudhatta, hogy hamisítvány volt a fájdalomcsillapító, amit bevett, és ezért kerülhetett a szervezetébe olyan anyag, ami bőven erősebb a heroinnál, ha az ember nincs hozzászokva. A napokban pedig kikerült az a videó, amin Prince látható egy orvos és asszisztense társaságában néhány órával a zenész halála előtt.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!