box-office lista

2017.10.22. 19:41

A Boo2!-re vették a legtöbb jegyet Észak-Amerikában

A Tyler Perry által rendezett és a saját főszereplésével készült horrorkomédia a hétvégén debütált Észak-Amerikában, eddig 21,7 millió dollárt (csaknem 5,7 milliárd forintot) forgalmazott a film.

A Boo 2! A Madea Halloween túlszárnyalta az Űrvihar című filmet Észak-Amerikában, amely lehangoló eredménnyel nyitott. Az olyan sztárok, mint Gerard Butler és Jim Sturgess főszereplésével forgatott, Magyarországon is most bemutatott, 120 millió dollárból készült filmre mindössze 13,3 millió dollárért (csaknem 3,5 milliárd forintért) váltottak jegyet Észak-Amerikában.

A box-office lista harmadik helyén a múlt heti első, a Boldog halálnapot című misztikus film szerepel, amelyre 9,4 millió dollárért (mintegy 2,5 milliárd forintért).

A Jessica Rothe és Israel Broussard főszereplésével készült film egy főiskolás diáklányról szól, akit megölnek születésnapján. Másnap feltámad és újraéli a születésnapján történteket, majd elindul megtalálni gyilkosát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!