Ország-világ

2004.10.23. 01:17

Hírek – hírességek

BAMA

Felmelegítette kapcsolatát Clooney és volt felesége
ISMÉT BELEVÁGOTT a közös családi életbe Lisa Snowdon és George Clooney. 2001-es szakításuk után idén nyáron találkoztak újra, és azóta megint dúl a szerelem. Bár a mondás szerint felmelegítve csak a töltött káposzta jó, Clooneyék rácáfoltak erre. Lisa szerint a kapcsolatuk csodás.

Névtelen telefonáló fenyegette meg Travoltát
FÉLELEMBEN ÉL John Travolta. A színész annyira retteg egy esetleges merénylettől, hogy testőrök hadával vette körbe magát. Nemrégiben ugyanis megfenyegette őt egy névtelen telefonáló, amit a sztár annyira komolyan vett, hogy legutóbb még saját filmbemutatójának közönségét is megmotoztatta.

Paris Hilton görényeket nevel a saját lakásában
ÁLLATKERTET TART hollywoodi palotájában Paris Hilton. Otthonában két vadászgörénnyel, egy macskával és egy kutyával él együtt. A baj csak az, hogy kedvencei ápolásával és etetésével nem ő, hanem a kishúga foglalkozik, akinek kezd elege lenni a dologból.

Ricky Martin beszédet mondott az ENSZ-ben
MODERN RABSZOLGÁkNAK nevezte a szexturizmus áldozatait Ricky Martin az ENSZ egyik konferenciáján. Arra kérte a képviselőket, hogy vegyenek részt a jelenség elleni küzdelemben. A Puerto Ricó-i énekes alapítványa tíz éve dolgozik a veszélyeztetett gyermekekért.

Elliott Missy hűséges katolikus marad
Gyakran MEGDORGÁLJA obszcén dalszövegei miatt Elliott Missyt az édesanyja. Az énekesnő szigorú katolikus neveltetésben részesült, ennek ellenére időnként előfordul, hogy csúnyán beszél. Vallásához azonban hű maradt. Nemrégiben Madonna is megpróbálta rábeszélni, hogy térjen át a Kabbalára, Missy azonban visszautasította a popdíva ajánlatát.

Sztárok énekelnek az afrikai éhezőkért
ÚJRA ÖSSZEÁLL a Live Aid csapat, hogy elénekeljék a Do They Know It’s Christmas című dalt az afrikai éhezők megsegítése érdekében.
Az eredeti számot többek között Sting, George Michael és a U2 adta elő. Most sem kisebb sztárok sorakoztak fel a nemes ügy mögé. A felvételen szerepel majd Dido, Noel Galegher és Damon Albarn, a Coldplay és a The Darkness együttes is.

Asszonyává teszi Hugh Grant a szerelmét
MEGKÉRI végre kedvese, Jemima Goldsmith kezét Hugh Grant. Ehhez a színész az apjától kért bátorítást, aki támogatta a sztár elképzelését. Grant papa úgy véli, ha Hugh szereti a hölgyet, aszszonyává kell tennie. A hírek szerint a szerencsés választott nem fog nemet mondani, ha elhangzik az ajánlat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában