Ország-világ

2004.10.20. 01:12

HÍRsáv

BAMA

Megerőszakolta saját feleségét
Körözi a Váci Rendőrkapitányság Maurer János (47) Nagymaros, Molnár utca 37. szám alatti lakost. A férfi erőszakkal közösült feleségével, akit korábban már több esetben bántalmazott. (szl)

Lezuhant a munkás az építkezésen
Szörnyethalt egy építőmunkás tegnap, amikor lezuhant a III. kerületi Tímár utca és Zápor utca kereszteződésénél egy építkezésen. A rendőrség munkavédelmi és munkabiztonsági szakértők bevonásával vizsgálatot kezdett. (ned)

Felborult egy kamion az útkereszteződésben
Összeütközött tegnap három kamion a főváros XVI. kerületében, a Rákospalotai Határút és a György utca kereszteződésében. Senki sem sérült meg, de az egyik kamion felborult, festékesdobozokból álló rakománya szétszóródott. (szl)

Rendőrségi alkalmazott ütötte el a gyalogost
Meghalt B. Benedekné tegnap, amikor Gödöllőn egy kereszteződésben elütötte egy Suzuki Ignis. Az autót a városi rendőrség egyik közalkalmazottja vezette. A 64 éves nő az úttesten ment át. (jj)

Pengével raboltak gyerekek gyerekektől
Őrizetbe vette a rendőrség azt a három fiatalkorút, akik két 14 éves gyereket raboltak ki a debreceni temetőnél.
A fiatalok pengét szorítottak egyik áldozatuk nyakához, így kényszerítették értékei átadására. (ned)

Lába kelt a kastély milliós tégláinak
Elvitték a kastély műemlék tégláit a tolvajok Tasson.
A páratlan értékek egymillió forintot érnek. A kastély zárt udvaráról 2000 tégla tűnt el. A rendőrség a tettest és a lopott téglákat még keresi. (jj)

Rejtély, hogyan tűnt el a biztonsági őr fegyvere
Folytatódott a móri mészárlás pere, a tárgyaláson a helyszínre érkező rendőröket és mentőket hallgatták meg. Az egyik rendőr azt állítja: látta a bank biztonsági őrének fegyverét az áldozat oldalán. A pisztoly azonban rejtélyes körülmények között eltűnt. Hogy hogyan, azt senki sem tudja. (ned)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában