Ország-világ

2004.10.16. 08:46

Ön miként vészeli át a szakítást?

BAMA

Molnár Zsolt (22) tanuló
Remekül megvagyunk a barátnőmmel. Ha elhagyna, megpróbálnám visszaszerezni, ha én lennék a hibás, igyekeznék megváltozni. De ha mindenképp el akar menni, hát hadd menjen. Pár hétig biztosan letört lennék, de sok barátom van, meg tudom dumálni velük a dolgaimat. Van elég feladatom: tanulok, dolgozom, bringázom. A bánatot is kibiciklizném magamból.

Bálint Gabriella (28) Hitelezési osztályvezető
Nemrég szakítottam a barátommal, hat és fél év után. Nehéz volt, de közösen döntöttünk így. Belekezdtem egy újabb főiskolába, egyébként lefoglal a munkám, futok, teniszezem és aerobikozom is. Más, ha tizennyolc évesen két mozi után dobnak, mint ha harminc körül, hosszú kapcsolat után. A szakításunk olyan volt, mint egy igazi válás: ez a tiéd, az az enyém...

Bednárik Ákos (21) Tanuló
Ha elhagy valaki, megpróbálom gyorsan elfelejteni. Nem keresek azonnal új barátnőt, inkább a haverokkal vagyok. Sörözünk, bulizunk, videózunk. Lelkileg akkor török össze, ha hosszabb kapcsolat szakad meg. Egy barátnőmmel négy év után szakítottunk, az bizony kemény időszak volt. Tanulásba fojtottam a bánatomat. Most nem keresem az újat, eljön magától.

Németh Katalin Gabriella (22) tanuló
Nem szeretem, ha elhagynak. Olyankor beveszem magam a tévé elé, két kiló csokival, meg egy nagy halom fagyival. Aztán jöhetnek a romantikus filmek, és legalább három csomag százas papír zsebkendő elfogy. Egy hét múlva semmi bajom, beadom magamnak, hogy a pasi volt a hunyó. Aztán fogyókúrázni kezdek, mert a sok édesség persze megteszi a hatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában