Ország-világ

2004.10.27. 08:33

Verekedés a Bodor utcában

Az elmúlt hét végén a BLSZ IB-osztályban félbeszakadt az Építők–KISE találkozó. Az 53. percben a vendégcsapat minden tagja lerohant a pályáról és az ügyvezetője védelmére kelt.

BAMA

Az Építők a szünetben 2-1-re vezetett a KISE ellen a Bodor utcában. A mérkőzést 50 néző figyelte, többségük a félidőben a büfé felé vette az irányt. Ott aztán volt, akit kiszolgáltak, s volt, akit nem. A KISE ügyvezetője, Csaplár Károly például hiába rendelt. Miután Csaplár beírt a könyvbe, visszatért a mérkőzéshez, s az oldalvonal mellől figyelte a játékot.
– Alig értem ki, mire hárman utánam jöttek. Az egyik keménykötésű odakiáltott, hogy „mit írtál te be...?!” Mondtam neki, jó, hogy kihoztad a könyvet, mert nem tettem el a főpéldányt. Kitéptem a lapot, s zsebre vágtam. Ezután oldalról kaptam egyet, s elvágódtam.
Az ütést követően Csaplár elveszítette az eszméletét, az orrából dőlt a vér. Csapata lezúdult a pályáról, fia, ifjabb Csaplár Károly, a gárda egyik hátvédje  apja védelmére kelt. Tömegverekedés tört ki az oldalvonal mellett.
(Részletek a szerdai Reggelben.) 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában