Ország-világ

2004.11.24. 13:05

Godsend - A teremtés klinikája a mozikban

A felkavaró lélektani thriller a tudomány és az etika összefüggéseit feszegeti. Az utolsó percig feszülten izgalmas film főszerepeiben Robert De Niro és Rebecca Romijn-Stamos látható.

BAMA

Paul és Jessie Duncan (Greg Kinnear, Rebecca Romijn-Stamos) egy tragikus balesetben elveszítik szeretett kisfiukat, a nyolcéves Adamot (Cameron Blight). Miközben éppen a temetést szervezik, Dr. Richard Wells (Robert de Niro) hihetetlen ajánlattal keresi meg őket: azt állítja, klónozással lényegében képes visszahozni Adamot az életbe, és így újra teljessé teheti az összeomlott családot.

Az ajánlat számos jogi, etikai és erkölcsi kérdést vet fel. A fájdalmasan gyászoló házaspár, nem kis lelki gyötrődés és tépelődés után végül mégis elfogadja Wells javaslatát, aki rettenetes, szinte fausti egyezségbe kényszeríti őket. Hogy a titkot mindenképpen megőrizzék, a család átköltözik Riverton-ba, az idilli kisvárosba, ami Dr. Wells hatásosan kialakított Godsend Termékenységi Klinikája közelében van. Paul és Jessie élete az „új” Adam-mal boldog, egészen addig, amíg el nem érkezik a fiú nyolcéves születésnapja…

GODSEND- A Teremtés Klinikája

Színes, amerikai-kanadai feliratos lélektani thriller 102 perc Eredeti cím: Godsend Rendezte: Nick Hamm Főszereplők: Greg Kinnear, Rebecca Romijn-Stamos, Robert De Niro Forgatókönyv: Mark Bomback Fényképezte: Kramer Morgenthau Zene: Brian Tyler

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában