Ország-világ

2004.11.09. 07:36

Nincs üresjárat, csak poén van

Parcsami Gábor

Galla Miklóst, a fekete humor hazai képviselőjét a közeljövőben újra láthatjuk a képernyőn. Ezúttal a Cool televízióban egy nyolcrészes sorozatban szórakoztatja a nézőket. A tévésorozat egyes részei stílusban hasonlók, de a tartalmuk különböző, mondja a humorista. Már elkészültek a felvételek, adásra kész a műsor. A címe: Galla Miklós tündöklése és tündöklése. A Szépségem titkai című önálló estje már több mint két éve látható Budapesten, a Merlin Színházban és szerte az országban. Mindenütt hatalmas sikert aratott a másfél órás műsorral. – Az est minden mondata poén. Nincs benne üresjárat, a nézők egész este kacagnak. Sokszor kell levegőt venniük – állítja a humorista. Azokat a részeket, amelyeken nem nevetett a közönség, már az első előadásokon kihúzta. Azóta műsora néhány szótól és néhány jelzőtől eltekintve változatlanul látható és hallható. Az újabb poénokat, amelyek eszébe jutnak, nem szövi bele ebbe az estbe. Két-három év után ezekből áll össze következő önálló estje. Az általa alapított híres Holló Színház nem szűnt meg, csupán nincs állandó színházi estjük. Ha hívják őket, szívesen vállalnak fellépést. – Nekem a humor az életemet jelenti. Ez a küldetésem – vallja Galla.

Galla Miklós

Budapest, 1959. május 18. 1976-tól újságíró 1979–1984-ig különböző zenekarokban játszott 1986-tól komikusként lép fel Díja: a Humor Fesztiválon a Holló Színházzal megnyerte az egyik fődíjat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában