Ország-világ

2005.01.29. 07:21

Konta sporttal akarja folytatni

Szilágyi Á.

Az elmúlt években nem volt olyan hét, hogy valamelyik újság címlapján ne tűnt volna fel Konta Barbara. Először a RTL Klub Barátok közt sorozatában játszott főszerepet. Aztán gondolt egyet és elhatározta, tanulni akar. Ám közbeszólt a másik kereskedelmi csatorna, a TV2, és ébresztőműsorába hívta Barbarát.

Az ifjú hölgy nem sokat gondolkodott az ajánlaton, elfogadta. Hetente legalább kétszer ébresztette az országot. Amikor a Lazac átalakult Mokkává, Barbara akkor sem maradt képernyő nélkül. Kitalálták neki a délutáni Beszéljük meg! című, hetente ötször jelentkező adást. Tizennyolc éven aluliak problémáiról szólt a műsor, nem sok sikerrel. A tévénézők búcsút inthettek Barbarának. Mindeközben az ifjú hölgy a színpadon is kipróbálhatta magát.

A Ruttkai Éva Színházban játszik. – Január elején volt premierem. Az áldozat visszatér címmel mutattuk be A hölgy fecseg és nyomoz című színművet – meséli Barbara. – Az első bemutatóm Molnár Ferenc Doktor úr című vígjátéka volt. Ezt követte A kaktusz virága, amelyben a mai napig játszom. A Nyolc nő című színművet nagyon kedvelem, és a Charlie nénjében is színpadra lépek.

Barbara most vizsgázott a Kodolányi főiskolán, másodéves angol-kommunikáció szakon. Elárulta, hogy dolgozik, ám azt titokban tartja, hol. Annyit mond, utazással kapcsolatos cégnél. Kicsit szokatlannak érzi a kötött munkaidőt, de legalább rendszer van az életében. Arról sem tett le azonban, hogy egyszer még a tévében is feltűnjön. Nem képernyőre gondol, a háttérben szeretne dolgozni, méghozzá a sportrovatban. Reménye is van erre – árulja el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában