Ország-világ

2005.03.10. 11:41

Békejel Plusz a Hősök terén március 20-án

A Humanista Mozgalom szervezésében március 20-án 17 órától kerül megrendezésre a Békejel Plusz nevű békedemonstráció. Az esemény a világhírnévre szert tevő 2004-es Békejel folytatása.

BAMA

A rendezők ezúttal nagyobb fáklyás alakzattal, valamint ismert hazai együttesek koncertjeivel és mutatványosokkal készülnek.

Közel 1600 békepárti civil ember alakítja majd ki a fáklyás békejel alakzatot, amelyen kinyilvánítják vágyukat az egyetemes emberi békéért és elítélik a konfliktusok háborús megoldását. Kiállnak a békéért és erőszakmentességért mind a külső mind a belső, személyes világunkban.

A Humanista Mozgalom szeretettel várja mindazokat, akik szívesen részt vesznek az eseményen, fiatalokat, időseket, férfiakat, nőket megkülönböztetés nélkül. Legyen Érték a Béke!

További információ:www.bekejel.net, Kopiás Attila főkoordinátor, sajtószóvivő: 06-30/261-31-41, [email protected], Antal Melinda kommunikációs főfelelős: 06-30/313-56-69, [email protected]  (OS/MTI)

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában