Ország-világ

2005.04.25. 06:09

Férfi érintésére vágyom!

Második szakaszába ért a szexuálterápia. Felgyorsulnak az események. A női érintés már nem elég, a vendég többre vágyik. Azt akarja, hogy férfi foglalkozzon vele. De ennek ára van.

Kálmán Zsófia

Bosszúsan megyek a klinikára. Talán mégsem hazudtam olyan nagyot, amikor sivár szerelmi életemről panaszkodtam. A múltkor láttam itt egy férfi pácienst – neki is baja lenne az orgazmussal? Felvilágosítottak, hogy ide többféle szexuális problémával jönnek, meg érzelmiekkel is. Na szép. Nekem meg holmi simi-simi, masszírozgatás, csípőtologatás jut csak. Aztán hazamegyek, és minden ugyanúgy folytatódik. Az órát most a dokinő vezényli. Leül a támlátlan, kerek székre, a másikra engem ültet. – Nézz végig a szemembe, és csináld, ami jólesik – mondja, és bekapcsolja a zenét. Húha. Mit vár tőlem vajon? Talán megsimogathatnám az arcát. Simogatom jobbról-balról, ölelgetem, vigyorgok rá. Kisvártatva leállít. – Ne játssz – mondja. – Viselkedj természetesen.

Színlelt magabiztosságom szertefoszlik, tétovának érzem magam. Izgek-mozgok a széken, és furán remegek belül. – A kapcsolatteremtés a cél, ugye? – kérdezem. – Ne értelmezz mindent – int le. – Most nem az a dolgod. Táncolni kezdünk. Ő szemben áll velem, hozzám simul, vonaglik a ritmusra. Próbálom követni, alkalmazkodni hozzá. Görcsös és merev vagyok. Néhány pillanatra feledkezem csak meg az aggodalmamról, vajon mindent jól csinálok-e. Ilyenkor csak a zene marad, a puha érintések, az önfeledt mozdulatok. Az együttlét.

A következő héten az új fiú nem keres. Nem lehettem rá valami nagy hatással. Kár. Nesze neked, orgazmus. Dolgozom, ügyeket intézek, és megyek a klinikára. Most Ibolyával, az aszszisztensnővel táncolok. Tükörként kell őt utánoznom. Nehéz. Én egyedül szeretem ropni, a magam mozdulataival. Unom is már kissé a tánci-táncit. – Nem lehetne ezt az egészet inkább pasival csinálni? – kérdezem Ibolyát. – Mégiscsak izgalmasabb volna. – Van férfi munkatársunk – mosolyog a lány. – De a doktornő dönti el, mikor jött el az ideje, hogy ő kezeljen. Hát ez vicc. Ennyi pénzért? Még csak nem is kérhetek magamnak pasit? Legközelebb megmondom a dokinőnek a magamét, határozom el. Az újságban meg kiszerkesztem, hogyan vágja meg a szexuális nyomorban sínylődő pácienseket. Az óra azonban másképp alakul. Beszélgetünk. A munkám-ról, a kapcsolataimról, az érzéseimről. A lelkemről. Ez volt eddig a legjobb foglalkozás.

Az e-mailjeim között üzenet vár az új fiútól. Már nem számít. Nincs kedvem találkozni, írom vissza. Ő nem kérdezi miért, udvariasan elbúcsúzik. Ennyi volt. A klinikán néhány Ibolyás óra után újra jön a dokinő. Lelkesen újságolom, rájöttem, hiába van orgazmus, ha igazából közöm sincs a dologhoz. Aztán megkockáztatom: mikor kaphatom meg a férfi foglalkozásvezetőt? – Egy férfitól tényleg érdekesebb tanulni – válaszolja Emese. – De nem történt meg, ami ahhoz kell, hogy hozzá küldjelek. – Ugyan minek kellene történnie? – kérdezem. – Valamiféle robbanásra gondolsz? – Így is lehet mondani. De ahhoz dolgoznod kell.

Veszek egy nagy levegőt, és elhatározom, hogy mostantól komolyan veszem a kezeléseket. A szokásos módon kezdődik, egymás szemébe nézünk, majd a tánc jön. Csukott szemmel, egyedül. – Ne csinálj mutatványokat – szól rám Emese. – Figyelj a külső ingerekre, a zenére. De befelé, az érzéseidre is. Együtt a kettőre. Vakon állok a szoba közepén, a vállam, a csípőm aprókat mozdul. Önmagától. Valahonnan mélyről ismeretlen hullám emelkedik fel. A szívem közepéből indul, a torkom felé nyomul. Kicsinek, gyámoltalannak érzem magam. Ez én volnék? Hová tűnt a vagány, magabiztos nő? Eltakarom az arcom. Felzokogok. Emese kikapcsolja a zenét. – Olyan elveszett voltam – mondom csöndesen. A felelet tárgyilagos:– Ne sajnáld magad. Nem kár érted. Azért lenne kár, aki majd leszel. S azzal búcsúzik, hogy a következő foglalkozást már Sándor vezeti. (folytatjuk)

Az előző rész tartalmából

Jelentkeztem egy szexuálterápiára. Jó mókának tűnik. Vörös falú szobában kellemes zenére kedves nőcik simogatnak, masszíroznak. Közben a fiúra gondolok, akivel randiztam. Bele akarok szerelmesedni. A mostani barátom úgyis elhanyagol. De a fiúról kiderül: mégsem ő a királyfi a hófehér paripán. Sebaj, a szex jöhet. Orgazmus a szokásos: leszakad a csillár. Valami mégis nagyon rossz. Rideg, hideg, sivár az együttlét. A fickónak én csak egy skalp vagyok.

Vágyfokozó szerek

Természetes hatóanyagok Macavibe tabletta - 4580 Ft Potemix tabletta - 8120 Ft ImponÁl tabletta - 2150 Ft Tök-Ász kapszula - 1740 Ft King of king kapszula - 674 Ft (Forrás: Lyl Fitotéka-Bioház) Gyógyszertárban kapható készítmények: 3 féle merevedést segítő tabletta (kizárólag orvosi vényre!): 8-20 ezer Ft/doboz (Forrás: Széna téri patika, Budapest)

Szexuális gondok

Nők: egyáltalán nincs orgazmusa csak csikló eredetű orgazmusa van hüvelygörcs közösülés közben már nem kívánja a szexet fájdalmas számára a közösülés nem talál igazi élvezetet a szexben nőgyógyászati betegség miatt csökken a nemi vágy várandósság, szülés miatt csökken a nemi vágy nem tartja magát elég vonzónak kapcsolatteremtési zavarok Férfiak: merevedési zavar korai magömlés nem a közösülés közben következik be a magömlés sok visszautasítást kap, ezért önbizalomhiánya van a kudarctól való félelem csökken a nemi vágy kapcsolatteremtési zavarok

A felmérések szerint a hölgyek a kényeztetést és az intim együttlétet kedvelik

Szexuális igényeiről kérdezett meg 11 ezer nőt az Esquire magazin a világ több országában. A válaszolók többsége úgy nyilatkozott, hogy a gyengéd nemi együttlétet kedveli. Olaszországban a nők 83 százaléka, Spanyolországban 76 százalék, Braziliában 72 százalék, Németországban pedig 69 százalék szavazott így. Szlovéniában, Indonéziában és a Fülöp-szigeteken fele-fele volt az arány.

Macavibe tabletta - 4580 Ft

Potemix tabletta - 8120 Ft

ImponÁl tabletta - 2150 Ft

Tök-Ász kapszula - 1740 Ft

King of king kapszula - 674 Ft

(Forrás: Lyl Fitotéka-Bioház)

Gyógyszertárban kapható készítmények:

3 féle merevedést segítő tabletta (kizárólag orvosi vényre!):

8-20 ezer Ft/doboz

(Forrás: Széna téri patika, Budapest) Szexuális gondok Nők:

egyáltalán nincs orgazmusa

csak csikló eredetű orgazmusa van

hüvelygörcs közösülés közben

már nem kívánja a szexet

fájdalmas számára a közösülés

nem talál igazi élvezetet a szexben

nőgyógyászati betegség miatt csökken a nemi vágy

várandósság, szülés miatt csökken a nemi vágy

nem tartja magát elég vonzónak

kapcsolatteremtési zavarok

Férfiak:

merevedési zavar

korai magömlés

nem a közösülés közben következik be a magömlés

sok visszautasítást kap, ezért önbizalomhiánya van

a kudarctól való félelem

csökken a nemi vágy

kapcsolatteremtési zavarok A felmérések szerint a hölgyek a kényeztetést és az intim együttlétet kedvelik Szexuális igényeiről kérdezett meg 11 ezer nőt az Esquire magazin a világ több országában. A válaszolók többsége úgy nyilatkozott, hogy a gyengéd nemi együttlétet kedveli. Olaszországban a nők 83 százaléka, Spanyolországban 76 százalék, Braziliában 72 százalék, Németországban pedig 69 százalék szavazott így. Szlovéniában, Indonéziában és a Fülöp-szigeteken fele-fele volt az arány. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában