Ország-világ

2005.04.23. 07:16

HÍRek – újdonságok

BAMA

Lakkal jelölte meg ikreit az amerikai anya
Megkülönböztetésül körömlakkal jelölte meg négyes fiúikreit egy amerikai anya. A kencézést nem vitte túlzásba: a lakkal minden poronty egyetlen ujján festette be a körmöcskét. Apjuk nem örült, amikor meglátta lakkos körmű fiait.

Pészahkor is szedhetnek vágyfokozót Izraelben
Használhatók a házaséletet segítő gyógyszerek a zsidó húsvét, a pészah alatt is – véli Mordeháj Elijáhu, Izrael volt főrabbija. Azért volt kénytelen állást foglalni a kérdésben, mert Izraelben vita alakult ki, mi szedhető az ünnep alatt, és mi nem.

Túlszaporodott az ember a Földön
Szükségszerű a tömegek nélkülözése, nyomora, mert túl gyors ütemben szaporodik az emberiség – állítják amerikai kutatók. Magyarországon éppen a csökkenő gyermekvállalási kedv okoz gazdasági gondokat.

Néggyel több gyermek a béranyától
Ötös ikrekkel várandós egy amerikai nő, aki 15 ezer dollárért vállalt béranyaságot. Teresa Anderson az első nő a világon, aki egyszerre öt gyereket hord ki megrendelőjének.

Tilos a nyilvános csók Indonéziában
Betiltják Indonéziában a nyilvánosság előtti csókolózást azok számára, akik nem keltek egybe. Ez a tervezet szerepel a zömében muzulmánok lakta ország jogrendszerének módosításában.

Kincset rejtett a fösvény férj pincéje
Aranyra bukkant pincéjében egy német özvegyasszony. A lelet értéke 15 ezer euró (kb. 3,5 millió forint). A kincset néhai férje rejtette el, aki rendkívül fösvény volt.

Nem lehet korán kezdeni az egészséges étkezést
Az ember az egyetlen élőlény, amely képes megenni az egészségre káros dolgokat. A Hölgyvilág legfrissebb száma a bioételekről szól.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában