Ország-világ

2005.04.22. 06:39

Közel százmilliós pénz el nem készült műsorokért?

Egy 1997-es szerződés alapján közel százmillió forintot fizetett ki az MTV Bayer Zsolt cégének, a BLN Vagabunds Kft.-nek, miközben a papíron vállalt műsorok nem készültek el – olvasható a HVG internetes oldalán.

BAMA

A szerződést Szabó László Zsolt tévéelnök írta alá, és ennek alapján fizették ki előre a kialkudott összeg egy részét. – Az én időmben ez ügyben pénzt nem utaltunk, azt nem is kezdeményeztem – mondta lapunknak Ragáts Imre, az MTV korábbi elnöke, ezzel cáfolva azt az értesülést, miszerint „Ragáts még elnöksége idején további kifizetéseket kezdeményezett Bayer Zsolt cégének.” – A céggel a szerződést azért hosszabbítottam meg, mert bízakodtam, hátha teljesül – mondta.

– Pert indítok a HVG ellen, mert valótlanságokat állít – mondta Bayer. – A kulturális tárca ellen is jogerősen pert nyertem. Ők azt állították 2002-ben, hogy nem végeztem el a vállalt munkát. A minisztérium még tízmilliókkal tartozik – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában