Ország-világ

2005.05.04. 00:00

Fitneszháború a magyar Piacon

Nem tudni, hány fitnesz-sztárt képes eltartani a magyar piac. Ám a most kitudódott fenyegetés arra utal, a piac nem bővíthető tovább. Ha ez így van, akkor az új trónkövetelők már csak a régi nagyok rovására terjeszkedhetnek.

Szilágyi Ágnes

[caption id="" align="alignleft" width="142"] Norbi szerint Győzikét Czanik Balázs mozgatja, aki eddig is vetélytársa volt. Ám a Czanik-Győzike páros együttes ereje is kevés lenne ellene. Szerinte ezért dobták be hát a köztudatba reklámfogásként az állítólagos fenyegetést.
[/caption]Schobert Norbi el sem tudja képzelni, ki fenyegette meg Győzikét, azaz Gáspár Győzőt a most kiadott fitnesz-DVD-je
miatt. Mint a Reggelnek elmondta, az ilyesfajta anyag kiadása ma már nem nagy üzlet. Utánajártunk, vajon Győzike hajlandó-e megnevezni a fenyegetőt? Nos, nem árulja el, kinek szúrja a szemét Czanik Balázzsal közösen készített képes tornaórájuk. Annyit azért dühösen megjegyzett, hogy az illető január óta a címlapokon villog. Az illető számon kérte a valóság-show-bajnokot, mégis, mit képzel, egyáltalán minek kontárkodik bele a sport területébe? Ezzel csak lejáratja a fitneszt.

Győzike úgy érzi, a fenyegetőnek nincs igaza. Csupán barátságból vett részt a DVD elkészítésében. Balázs lelki cimborám – magyarázza. – Régi álma volt, hogy Czanik kazettáján tornázhasson, csak soha merte mondani.  Győzike egy hetet gyakorolt, amíg végül elindult a felvétel. Aki mással foglalkozik, nincs magára ideje – válaszolta Czanik Balázs, amikor a fenyegetőről érdeklődtünk. Új zsírégető, alakformáló edzésterv is van a
DVD-n – mesélt inkább a munkájáról. Nem Győzike az első ismert ember, akivel dolgozott. Dukay Edinával, a Coca Cola ezüstlányával is készült képanyag. Balázsnál már számtalan ismert figura próbált izmosodni, így Rába Tímea, Judy, Nóci, Kasuba L. Szilárd.

Schobert Norbi tizenegy éve foglalkozik fitnesszel. Annak idején először Bíró Ica párja kérte meg, hogy segítsen a kazetta elkészítésében. Az egykori Metál Lady két kazettáján így Norbi koreográfusként dolgozott. Eddig 11 saját kazettája, DVD-je került a piacra. A fitneszguru szerint öt évvel ezelőttig volt üzlet az ilyen jellegű képanyag. Azóta a másolók ezt tönkretették. Norbinak számtalan DVD-je bearanyozódott, amely ötvenezer példány után jár. Schobert elárulta: egy fitneszkazetta költsége négy-öt millióra rúg. Viszont egy DVD-re tíz hamisított, másolt jut. Norbi szerint Bíró Ica és Béres Alexandra DVD-i is veszteségesek lennének, ha a támogatók nem állnának mögéjük. Norbi imádja Győzikét, mint embert, de szerinte ez a fenyegetés csak reklámfogás. Czanik Balázs kazettájából három-négyezernél több nem fogy, ám Győzikével biztosan kelendőbb lesz – vélekedett Norbi. 

Gáspár Győző (31) zenészként vált ismertté.

A 2000-ben megalapított Romantic együttes frontembereként Katinkával és Zsuzsával sikeres csapatot alkotnak. Győző karrierje a TV2-ben indult, amikor beköltözött a Big Brother-házba. Azóta több TV2-es Activity műsorban is remekelt. 2002-t írtunk, amikor mindenki Győzikéje a polgármester-választáson is indult. Nem nyert. A másik kereskedelmi csatorna, az RTL Klub áthívta magához, és valóságshow-t forgatott Győzikével és családjával. A nézők annyira kedvelik a roma család történetét, hogy a legnézettebb televíziós műsort lett.

Schobert Norbi (34)

Nem volt mindig izmos, kisportolt testű. Lassan két évtizede negyven kilótól szabadult meg. Ezután kezdett aerobikórákat tartani. Műsort indított a TV2-n Aerobik Norbival, majd az MTV-ben Tévétorna Norbival címen, később az RTL Klubon is megmozgatta a nézőket. Mostanában ismét a TV2-nél tevékenykedik. A tévéműsorok mellett könyveket is írt. Napjainkra a hölgyek bibliaként hordják magukkal a kötetet. Norbi Edd magad karcsúra! című könyvében tiltja a koplalást. Feleségével, Rékával ételkiszállítással segítik a fogyni vágyókat és az egészséges étkezést kedvelőket.

ez így van, akkor az új trónkövetelők már csak a régi nagyok rovására terjeszkedhetnek. Szilágyi Ágnes Gáspár Győző (31) zenészként vált ismertté. A 2000-ben megalapított Romantic együttes frontembereként Katinkával és Zsuzsával sikeres csapatot alkotnak. Győző karrierje a TV2-ben indult, amikor beköltözött a Big Brother-házba. Azóta több TV2-es Activity műsorban is remekelt. 2002-t írtunk, amikor mindenki Győzikéje a polgármester-választáson is indult. Nem nyert.

A másik kereskedelmi csatorna, az RTL Klub áthívta magához,

és valóságshow-t forgatott Győzikével és családjával. A nézők annyira kedvelik a roma család történetét, hogy a legnézettebb televíziós műsort lett. Schobert Norbi (34) Nem volt mindig izmos, kisportolt testű. Lassan két évtizede negyven kilótól szabadult meg. Ezután kezdett aerobikórákat tartani. Műsort indított a TV2-n Aerobik Norbival, majd az MTV-ben Tévétorna Norbival címen, később az RTL Klubon is megmozgatta a nézőket. Mostanában ismét a TV2-nél tevékenykedik. A tévéműsorok mellett könyveket is írt. Napjainkra a hölgyek bibliaként hordják magukkal a kötetet. Norbi Edd magad karcsúra! című könyvében tiltja a koplalást. Feleségével, Rékával ételkiszállítással segítik a fogyni vágyókat és az egészséges étkezést kedvelőket. Norbi szerint Győzikét Czanik Balázs mozgatja, aki eddig is vetélytársa volt. Ám a Czanik-Győzike páros együttes ereje is kevés lenne ellene. Szerinte ezért dobták be hát a köztudatba reklámfogásként az állítólagos fenyegetést. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában