Ország-világ

2005.05.28. 06:16

Gimnazisták rabolták el a tatai üzletaszonyt

A Komárom-Esztergom Megyei Bíróság jogerősen 2 év 4 hónapi börtönre ítélte azt a két fiatalkorút, akik két éve elraboltak egy tatai üzletasszonyt.

Madarász Anna

A 15 esztendős J. György két barátjának azt mondta, van egy főnök, aki azt akarja, hogy raboljanak el egy vállalkozót. Gyuri szerint a „főnök”  egymilliárdos(!) váltságdíj megszerzésére is lehetőséget lát. Az emberrablás reggelén vásároltattak egy flóbertpisztolyt, a találkozóra azonban csak ketten érkeztek meg. Gyuri és Viktor úgy gondolta, hogy ők is sikerrel elrabolhatják a kiszemelt vállalkozót. A tóparti sétányon elhelyeztek egy útakadályt. Amikor áldozatuk kiszállt gépkocsijából, a pisztollyal rálőttek. A kapálózó, sikoltozó nőt betuszkolták járműve hátsó ülésére, a pisztollyal fejbe vágták és Zalalövő felé indultak. Egyikük édesapja SMS-ben érdeklődött, hogy hol vannak, mert a rendőrség keresi őket. A fiúk megnyugtatták, hogy sítúrán vannak. Később egy mellékúton árokba csúsztak, az apa segítségükre sietett. Az asszonyt kiengedték a csomagtartóból, visszaadták gépkocsiját, és mindnyájan visszatértek Tatára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában