Ország-világ

2005.06.07. 06:41

Boldogságos Beckham család Madridban

Victoria Beckham újabban inkább az alakja miatt aggódik, a férjéről szóló pletykák nem foglalkoztatják. Mi több, a Spice Girls egykori tagja a The Mirrornak elárulta: nagyon jól érzi magát, boldogan élnek Madridban.

Szabó Tamás

[caption id="" align="alignleft" width="320"] David Beckham és felesége, Victoria között minden rendben, legalábbis a feleség szerint soha nem voltak ennyire boldogok, mint mostanában
[/caption]Noha David Beckham nemrégiben egy miniszoknyás barna hajú szépség oldalán mutatkozott, a Real Madrid játékosának felesége, Victoria ennek nem sok jelentőséget tulajdonított. Pedig fotó is készült a párról, a szemfüles paparazzo éppen azt a pillanatot örökítette meg, amikor az angol sztár csókot lehelt alkalmi partnere ajkára. A fényképész szerint a romantikus idill legalább 20 másodpercig tartott. Beckham az Audijában ült, miközben a lány behajolt hozzá. Felesége hűvösen és nyugodtan reagált az új képre. „Szánalmas vicc, Davidnek rengeteg rajongója van, sűrűn fényképezkednek vele – mondta Victoria. – Ez része a munkájának.”

A feleség újabban elnéző, noha az elmúlt hónapokban akadt olyan történet, amely szerinte sem volt része Beckham munkájának. Férje többször is házasságtörés miatt került a címlapokra. 2004 áprilisában a News of the World közölte egykori személyi asszisztense, Rebeca Loos feltáró nyilatkozatát. Míg egy héttel később a maláj származású modell, Sarah Marbeck is világgá kürtölte, hogy vele kétszer csalta meg Beckham a feleségét. Mindez a múlt, Victoria a The Mirror című angol lapnak elmondta: boldogabbak, mint valaha, házasságuk soha nem volt ilyen erős, sőt, tehetjük hozzá, közben megszületett harmadik gyermekük, Cruz.

„Imádom az új életemet Spanyolországban – fogalmazott Victoria Beckham. – Az elmúlt 18 hónapban sok feszültség érte a családot. Nehezen szoktunk hozzá Madridhoz, de jelenleg minden rendben, boldogok vagyunk. Ebben a pillanatban elképzelni sem tudom, hol lehetne jobb a családnak. David idénye befejeződött, nyáron sokkal többet lesz velünk.” Victoria kénytelen volt beszámolni a korábbi krízishelyzetről is. „Minden híreszteléssel ellentétben nem a botrányos cikkek, hanem a fiunk, Brooklyn miatt tértem vissza Angliába. Madridban nem tudtam beíratni az angol nyelvű iskolába. Nem maradt hely. Ma már szépen beszél spanyolul. Nagyon büszkék vagyunk rá.”

A Beckham família ezen a nyáron új házba költözik. A berendezés tervezője maga Victoria. „Azon a környéken maradunk, ahol a korábbi házat béreltük, de az új otthonunk nem spanyolos stílusú. Daviddel már elneveztük Casa Beckhamnek!” Victoriát csupán egy valami aggasztja: nincs kibékülve a testalkatával. A szülések óta fél, hogy elveszíti tökéletesnek vélt alakját. A családi harmóniát csak ez árnyékolja be. Amúgy úgy tűnik, Daviddel esténként együtt integetnek a naplementében.

David Beckham milliárdjai

Becks a világ leghíresebb futballistája. Egyben a leggazdagabb is: éves jövedelme megközelíti a 25 millió eurót. Neki sikerült az, ami korábban egyetlen más labdarúgónak sem: a kereseti listán betört az amerikai sportsztárok és a Forma–1 csillagai közé. 2004-ben ő volt a világ hatodik legjobban kereső sportolója. Szinte hihetetlen, de keresményének csak alig több mint az egynegyede származik a Real Madridtól, a havi 530 ezer eurónak, körülbelül 130 millió forintnak megfelelő fizetéséből. Három japán cégtől, a Meidzsi Szeikától, a TBC-től és a JPhone-tól majdnem hárommillió eurót kap évente. De köti szerződés a Pepsi Colához, a Castrolhoz, a Vodafone-hoz, a Rage Software-hez, a Marks & Spencerhez, s nem utolsósorban az Adidashoz is.

2004-ben ő volt a világ hatodik legjobban kereső sportolója. Szinte hihetetlen, de keresményének csak alig több mint az egynegyede származik a Real Madridtól, a havi 530 ezer eurónak, körülbelül 130 millió forintnak megfelelő fizetéséből. Három japán cégtől, a Meidzsi Szeikától, a TBC-től és a JPhone-tól majdnem hárommillió eurót kap évente. De köti szerződés a Pepsi Colához, a Castrolhoz, a Vodafone-hoz, a Rage Software-hez, a Marks & Spencerhez, s nem utolsósorban az Adidashoz is. David Beckham és felesége, Victoria között minden rendben, legalábbis a feleség szerint soha nem voltak ennyire boldogok, mint mostanában -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában