Ország-világ

2005.06.20. 00:00

Drog a volt villalakó kocsijában

Rajtakapták az egyik kereskedelmi tévé valóságshow-jából ismert sztárt Budapesten, amint épp kábítószert szállított. Úgy tudjuk, másfél éve utaztak rá a rendőrök, és most sikerült elfogni.

Nagy Eszter Dóra

[caption id="" align="alignleft" width="205"] A vasárnap hajnali elfogás pillanata. Az egykor magabiztosságáról híres villalakó autójában nagy mennyiségű kábítószert találtak a rendőrök.
[/caption]A BRFK sajtóügyeletén csak annyit erősítettek meg, hogy volt egy elfogásuk vasárnap hajnalban. Ezen elkaptak egy férfit, akinek az autójában tízezer ecstasy tabletta és nagy mennyiségű heroin volt. Lapunk úgy tudja, több kilogramm kokain és heroin volt a férfinál, akire már másfél éve utaztak a rendőrök. Az elfogott gyanúsítottnál ugyanis már korábban felmerült, hogy a borsodi, szabolcsi, hajdú-bihari régiót ő látja el kábítószerrel. A nagy mennyiségű kábítószer, amelyet a 30 éves fiatalembertől foglaltak le a XV. kerületben, arra utal, hogy nagyelosztó volt a térségben. A kopasz, izmos fiatalembert szinte valamennyi lap a népszerű valóságshow egyik fenegyerekeként emlegette. Amikor 2003 decemberében elindult a műsor, róla is készült bemutatófilm. Ebben többek közt az szerepelt, hogy a fiatalember autószerelő, de sosem dolgozott a szakmájában. Gyermekkori barátja akkor azt nyilatkozta róla, hogy a villalakó rettentően szeret csajozni, sőt, akár pénzért is hajlandó szerelmet venni. A miskolci fiatalembert az éjszakában is jól ismerték, ám azt barátai határozottan cáfolták, hogy vállalkozó alvilági körökben forogna. Ez a hír egyébként már akkor felröppent, amikor ő még a villában lakott, és nap mint nap nézhettük őt a televízión keresztül. Barátai azt állították, hogy a szerintük rosszindulatú pletyka úgy terjedhetett el, hogy a vállalkozónak érdekeltségei voltak panzióban, diszkóban és kaszinóban is.

A fiatalember végül 2004. február 6-án esett ki a játékból, és szabadult ki luxusbörtönéből. Most várhatóan kevesebb luxus, viszont börtön várhat rá. Amikor kilépett a stúdióból, úgy fogalmazott: nem szűrök le semmilyen következtetést, ez vagyok, ezen már nem tudok, nem is akarok változtatni.

A villalakók közül más is bajba került már

A Való Világ Jetijét, Okit, azaz Pintér Zoltánt Nyíregyháza-Sóstón, egy bulin kapták el a rendőrök marihuánás cigaretta birtoklásakor. Eleinte két lány is azt állította, hogy Oki megkínálta őket a füves cigarettával. A szembesítés során már azt mondták, ők kérdezték Okit arról, hogy milyen cigarettát sodor. Azaz terjesztés helyett már csak a fogyasztás vádja szól ellene. A bíróságon Oki csak alkalmi fogyasztónak nevezte magát, mégis vállalta a drogfüggők féléves elvonókúráját.

Alig fél évvel ezelőtt Farkas Péter vált gyanúsítottá

Farkas Péter olimpiai bajnokot tavaly október végén gyanúsították meg, miután a sportoló édesanyja nevén levő házban egy indiai kenderültetvényre bukkantak. Akkor a rendőrök szerint Farkas elmenekült a helyszínről, és csak órák múlva fogták el a XV. kerületben, Rákoscsaba-Ótelepen. Farkas tagadja, hogy érintett lenne. Elmondása szerint ő mindössze csak az ott maradt madarakat ment megetetni. Ki tudja, elhiszi-e majd ezt a történetet a bíróság.

Nagy Eszter Dóra A villalakók közül más is bajba került már A Való Világ Jetijét, Okit, azaz Pintér Zoltánt Nyíregyháza-Sóstón, egy bulin kapták el a rendőrök marihuánás cigaretta birtoklásakor. Eleinte két lány is azt állította, hogy Oki megkínálta őket a füves cigarettával. A szembesítés során már azt mondták, ők kérdezték Okit arról, hogy milyen cigarettát sodor. Azaz terjesztés helyett már csak a fogyasztás vádja szól ellene. A bíróságon Oki csak alkalmi fogyasztónak nevezte magát, mégis vállalta a drogfüggők féléves elvonókúráját. Alig fél évvel ezelőtt Farkas Péter vált gyanúsítottá Farkas Péter olimpiai bajnokot tavaly október végén gyanúsították meg, miután a sportoló édesanyja nevén levő házban egy indiai kenderültetvényre bukkantak. Akkor a rendőrök szerint Farkas elmenekült a helyszínről, és csak órák múlva fogták el a XV. kerületben, Rákoscsaba-Ótelepen. Farkas tagadja, hogy érintett lenne. Elmondása szerint ő mindössze csak az ott maradt madarakat ment megetetni. Ki tudja, elhiszi-e majd ezt a történetet a bíróság. A vasárnap hajnali elfogás pillanata. Az egykor magabiztosságáról híres villalakó autójában nagy mennyiségű kábítószert találtak a rendőrök. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában