Ország-világ

2005.06.23. 00:00

HÍRek

BAMA

Komolyan megdrágulnak az írható DVD-lemezek
Egyre valószínűbb, hogy több ok miatt hiány támad írható DVD-lemezekből, és emiatt nő az adathordozók ára. A gyártók hivatalos indoklása szerint az elmúlt hetekben soha nem látott magasságokba emelkedett  a DVD-lemezek gyártásához fontos alapanyag, a poli-karbonát beszerzési ára.

Vin Diesel játszhatja el a gyilkos Hitman figuráját
Megyegyezett az Eidos és Vin Diesel. Ezzel minden akadály elhárult az elől, hogy hamarosan megkezdődjön a nagy sikerű játékból, a Hitmanből készülő film forgatása. A film rendezője egyelőre nem ismert, de számos ismert név felvetődött már, többek között Charles Gordoné és Adrian Askariehé.  A játékban egyébként egy nemzetközi bérgyilkos akcióit követhettük nyomon változatos célpontokkal, helyszínekkel és eszközökkel.

Összefogás a mobil-zene érdekében
Átfogó megállapodást írt alá az Ericsson és a Napster.  A tervek szerint hamarosan lehetővé válik a mobilszolgáltatók számára, hogy teljes körű integrált digitális zenei szolgáltatást nyújtsanak. Ezentúl nem lesz szükséges a számítógép közbeiktatására, ha egy bizonyos zeneszámot szeretnénk letölteni mobilunkra. Egyszerűen kiválasztjuk a Napster katalógusából a megfelelő melódiát, és már tölthetjük is.

Két hétre tervezhet a Színes Kéthetessel
Tervezzen két hétre előre  a Színes Kéthetes műsormagazinnal. Programkínálat 66 oldalon, egy hétre csak 94 forintért

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában