Ország-világ

2005.07.25. 06:12

Boldogító igen: Tóth Auguszta elkelt

Tóth Auguszta színésznő és párja, Pécskövi Tibor a Pasaréti templomban a katolikus egyház szertartása szerint mondta ki a boldogító igent.

Szilágyi Ágnes

[caption id="" align="alignleft" width="308"] Az ifjú pár tűzpiros cabrióval távozott a szombati esküvőről. Egyenesen Budafokra mentek, ahol gyerekük, Máté keresztelője volt.
[/caption]Kettős ünnep volt ez a nap Guszti (ahogy barátai és kollégái becézik) életében, hiszen ezen a szombaton keresztelték meg kisfiúkat, Mátét is Budafokon. A templomból a pár és népes vendégserege az egyik budafoki hangulatos vendéglőbe sietett. Ott tartották Mátét a szenteltvíz alá, a családi hagyomány szerint az egyik megszentelt hordónál.

Auguszta álomszép esküvői ruhába öltözött, frizurája is egyéni és ötletes volt. Az esküvőn számos kollégája is megjelent, többek között a Játékszín – ahol Tóth Auguszta játszik – direktora, Balázsovits Lajos is. Nagy-Kálózy Eszter két kislányával, Hirtling István feleségével és gyerekeivel, Ráckevei Anna is kisbabájával jelent meg. Seress Zoltán párjával érkezett. A szertartás után az ifjú pár egy tűzpiros Volkswagen cabrióval indult Budafokra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában